DEVA Partisi Karaman İl Başkanı Burak Demirer ve gazeteci Hüseyin Ölger, dün gece saldırıya uğradı.

Partisinin il başkanına yapılan saldırıya ilişkin açıklama yapan DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen, Demirer ve Ölger’in dün gece saat 00.15 sıralarında MHP Karaman Merkez İlçe Başkanı'nın da aralarında olduğu 8-10 kişilik bir grup tarafından sopalarla saldırıya maruz bırakıldığını açıkladı.

Ekmen, paylaşımında "Müşahade altında tutulan arkadaşlarımıza geçmiş olsun. Kahpe saldırılarla bizi yıldıramazsınız" dedi.

‘İKTİDARI AKLI SELİME DAVET EDİYORUZ’
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Avukat İdris Şahin de, saldırıya tepki göstererek, "Karaman İl Başkanımız Burak Demirer ve gazeteci Hüseyin Ölger, siyaseti kendilerine rant kapısı haline getirenler tarafından ağır şekilde darp edildi. Arkadaşlarımıza geçmiş olsun. Sivil siyasetin üzerindeki şiddetin son bulması için iktidarı aklı selime davet ediyoruz" ifadelerine yer verdi.

BABACAN'DAN SALDIRIYA TEPKİ
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Karaman il başkanımız Burak Demirer ve gazeteci Hüseyin Ölger MHP merkez ilçe başkanının başında olduğu bir grubun saldırısına uğradı. Burak Bey ve Hüseyin Bey’e geçmiş olsun. Şiddeti siyaset zanneden bu zihniyetle mücadele edeceğiz" dedi

Editör: TE Bilişim