CHP’de sürpriz gelişme Dikili’de yaşandı. Dikili İlçe Başkanı Hasan Altıparmak ve 8 ilçe yöneticisi görevinden istifa etti. 3 ilçe yöneticisinin şehir dışında olduğu için yönetim toplantısına katılamadığı ve mazeretli olduğu kaydedilirken, 9 kişinin istifasıyla yönetim düştü. 

GEREKÇE SAĞLIK
Hasan Altıparmak'ın sağlık gerekçesiyle, yönetimiyle istifasını paylaşması üzerine, ilçe yöneticilerinin "Biz ekip olarak geldik, ekip olarak gidelim" dediği aktarıldı. 
Altıparmak'ın durumundan ve kararından CHP İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ve Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz'ü bilgilendirdiği öğrenildi. 
Öte yandan toplantıya katılmaya 3 yönetici ise istifa etmedi ama yeter çoğunluk sağlandığı için tüzük gereği yönetim düştü. Önümüzdeki günlerde ilçeye yeni başkan ve yeni yönetim atanacak. 

DENİZ YÜCEL'İN ZİYARETİ KRİZ İDDİALARINI GÜNDEME GETİRMİŞTİ

Milletvekili adayı olmak için görevinden istifa eden Deniz Yücel’in ilçelere yaptığı veda ziyaretlerinde Dikili’de kriz çıktığı medyaya yansımıştı. İlçeye yapılan ziyaretin ardından CHP İzmir heyetinin Dikili İlçe Başkanlığı'nın karar defterine tutanaksız olarak el koyduğu öne sürülmüştü. 

YILDIZ İNCELEMEDE BULUNMUŞTU 

İddialara göre, CHP İzmir İl Sekreteri Ahmet Yıldız el konulan karar defterini inceleyerek eksik ve hataları tespit etti. Ardından da eksik ve hataları rapor haline getirdi. 

ALTIPARMAK GÖREVDEN ALINACAK İDDİALARI GÜNDEME GELMİŞTİ 

Yaşanan gelişmeler, parti kulislerinde CHP Dikili İlçe Başkanı Hasan Altıparmak'ın görevden alınacağına ilişkin iddiaları gündeme getirmişti. 

Editör: TE Bilişim