Son Mühür/Hüseyin Demir U14 Sutopu Türkiye Şampiyonası’nda büyük heyecan sona erdi. Birbirinden heyecanlı ve keyifli maçlar oynandı. Ankara’da organize edilen Sutopu Kızlar U14 Türkiye Şampiyonası Finalleri’nde mücadele eden Göztepe Spor Kulübü, yarı finalde ODTÜ ile oynadığı iki mücadeleden galibiyetle ayrılarak adını finale yazdırdı. Finalde Galatasaray ile karşılaşan İzmir temsilcisi, 9-6 ve 11-8’lik skorların ardından organizasyonu Türkiye ikincisi olarak tamamladı.

Göztepe’nin su perileri

Göztepe Spor Kulübü’nün Olimpik Branşlar Temsilcisi Deniz Durmaz, “Gösterdikleri mücadele ve elde ettikleri başarı için sporcularımızı tebrik ediyoruz. Sutopu takımımız bu sezon gerçekten harikalar yarattı. A takımda Avrupa Şampiyonluğu ve Türkiye Şampiyonluğu kazanan milli takımımızın yanında altyapılarda elde edilen bu tarihi başarılar bizleri gururlandırıyor” dedi. Yarışmanın ardından Göztepe Spor Kulübü’nün Onursal Başkanı Mehmet Sepil’de sporcuları tebrik etti.

TFF Fantezi Lig heyecanı başladı! Göztepe taraftarlarına çağrı
TFF Fantezi Lig heyecanı başladı! Göztepe taraftarlarına çağrı
İçeriği Görüntüle

Altyapıdan A takıma

İzmir temsilcisi, altyapılara verdiği destek ve önemle dikkat çekerken olimpik branşlarda tarih yazıyor. Göztepe Spor Kulübü’nün sutopu takımı çalışmalarına Halkapınar Yüzme Salonunda devam ediyor. İzmir temsilcisinin genç sporcuları ablalarını örnek alırken A takıma göz kırpıyor. Göztepe’nin A takım başantrenörü Evangelos Pateros yönetiminde İzmir ekibi hazırlıklarını sürdürüyor.

Muhabir: Hüseyin Demir