Son Mühür- Ünlü oyuncu Giray Altınok, Sergen Deveci'nin YouTube'da yayınlanan "Daniska Show" programına konuk oldu. Yakın zamanda üçüncü sezonuyla izleyiciyle buluşan "Prens" dizisi hakkında konuşan Altınok, kariyerinin dönüm noktalarından biri olan "Buyur Burdan Bak" programına ve o günlere dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.
"Sahnenin adrenalinini özlüyorum"
Sergen Deveci'nin "Sahnede olmayı, o çabalayışını özlüyor musun?" sorusuna samimi bir yanıt veren Giray Altınok, sahnenin neyini özlediğini sorgulayarak söze başladı. "Buyur Burdan Bak" isimli doğaçlama komedi programının perde arkasını aralayan Altınok, projenin başlangıcında yaşadıkları şaşkınlığı dile getirerek "Orada aslında herkes kendini kurtarmaya çalışıyordu. O doğaçlama bir komedi programıydı. ve mantığı şuydu biz 1 buçuk 2 ay kadar prova yaptık. Doğaçlama hakkında çalıştık. Ankara'dan Kadir hoca geldi. Bize "Whose Line Is It Anyway?" diye bir program izlettiler İngiliz formatı. 65 yıldır devam ediyormuş. Adamlar çok gencecik başlamışlar 70 yaşına gelmişler onları izlettiler ağzımız açık kaldı. Dedik ki Allah'ım bu mertebeye nasıl ulaşabiliriz? Kadir hoca geldi biz programı çekmeye başladık" dedi. Ancak programın çekimleri sırasında hiç beklemedikleri bir gerçekle yüzleştiklerini ifade eden Altınok, "Sekizinci bölümde falan şunu öğrendik, text varmış onların hepsinde. Yıllardır adamlar texti doğaçlama diye satmak üzerine uzmanlarmış" dedi. Kendi ekibinin ise 8 kişiyle, ne yapacaklarını bilmeden seyirci karşısına çıkıp komedi yapmaya çalıştıklarını vurgulayan oyuncu, bu durumun inanılmaz bir adrenalin yaşattığını ancak profesyonel yaklaşımın bu olmadığını söyledi. Altınok, "Böyle bir şey mümkün olabilir mi? O yüzden özlediğim tarafı adrenalini" diyerek sahnenin en çok o anlık heyecanını özlediğini ifade etti.

"Yayınlanmayan 8 Bölüm Acun Ilıcalı'nın elinde!"
Ayrıca Buyur Bir de Burdan Bak programı için yayımlanmamış 8 bölüm olduğunu sözlerine ekledi. "8 tane bölüm var arkadaşlar. Her zaman söylüyorum Acun Beyin elinde. Henüz yayımlanmayan TV8'e geçtikten sonra. O bölümleri yayımlayamadık biz olaylardan dolayı. Bir gün yayınlasın isteriz. Ben söylüyorum bunu yayınlasın" dedi.
Sergen Deveci'nin "Şu an orada işin kalmış sana nasıl hissettiriyor bu durum? sorusuna ise Giray Altınok, "Bu sektörün problemi. Biz paramızı aldık o dönem" cevabını vererek, maddi bir mağduriyet yaşamadıklarını ancak yayınlanmayan bölümlerin kendileri için ayrı bir değer taşıdığını ima etti.





