Şirketlerde inovasyon kültürünü bilimsel ve rasyonel şekilde yönetme konusunda çözüm ortaklıkları yapan GOOINN’in podcast kanalı “Good Innovation’da Zorlu Holding yöneticilerinin “Parlak Bi’Fikir” kurumiçi girişimcilik programının süreçlerini ele alan 4 bölümlük özel podcast serisi devam ediyor.

Girişimcilik ve inovatif yaklaşımlar için A’dan Z’ye her konunun konuklarla konuşulduğu özel podcast serileri, bu alanlarda gelişim göstermek isteyenler için ideal bir kaynak oluşturuyor. PBF Podcast serisine Vestel Ventures Genel Müdürü Metin Salt’la keyifli bir başlangıç yapılmıştı. Salt, söyleşide inovasyonun kaldıraç gücüne odaklandıklarını belirterek  “Parlak Bi’ Fikir Zorlu Holding Akıllı Hayat 2030 sürdürülebilirlik yaklaşımının kritik bir parçası ve Grubun kültürel dönüşümü için bu inovatif yaklaşım son derece önemli... Bu bir yatırım programı değil sadece. Bu program iş yapış biçimlerinin değiştirilmesi ve inovasyon kaslarının güçlenmesi anlamını da taşıyor. Böylelikle insana ve topluma dokunan projeler ortaya çıkıyor” dedi.

Devam eden serinin diğer bölümlerinde ise; Zorlu Holding Kurumsal İletişim Genel Müdürlüğü ekibinden Selin Ekşioğlu ile girişimcilik ruhu ve inovasyon sürecinin vizyon ve çıktı hedefleriyle bunun Zorlu Grubu’na olan katkıları, ConnectoHub’ın kurucu ortağı Banu Akgül ve AbilityPool’un kurucu ortağı Haydar Sinan Yıldırım ile de süreçte edindikleri kazanımlar, girişimcilik hayatına geçişleri, yaşadıkları ve gelecek hedefleri konuşuldu. Parlak Bi’Fikir inovasyon elçisi Kerem Dirik ise,  “Parlak Bi’ Fikir” sürecindeki tecrübelerini yeni girişimcilere rehber niteliği taşıyacak şekilde çok yönlü olarak aktardı. 2. döngüde ise yatırım almayıp sürece elçi olarak devam edecek Workhack, Buyviser, Cold Check, InvestNgreen ekipleri konuk edildi.

Parlak Bi’Fikir Podcast serisi, GOOINN Hızlandırma Programları Koordinatörü ve Podcast Boş İşler kurucularından Atakan Babacan moderatörlüğünde 30 Eylül’de yayınlanacak yeni bölümde ise; Ne Ekersen, Geliver.io, Selffix ve BRB temsilcileri konuk olarak katılacak ve girişimcilik ruhuyla yola çıkan 4 şirketin dünü, bugünü ve hedefleri aktarılacak.

Bu özel serinin tüm bölümleri linkinden ve Spotify’dan dinlenebiliyor. 

Editör: TE Bilişim