Çeşme Belediyesi tarafından yapılan açıklama çerçevesinde, Hayriye ve Vehbi Özen Çocuk Etkinlik Merkezi ile Mavi Kelebek Anı Parkı’nın açılış töreni 19 Ağustos Çarşamba günü düzenlenecek.
Alaçatı Mahallesi’nde gerçekleştirilecek açılışla birlikte çocuklara yönelik yeni bir etkinlik alanı ile anıların yaşatılmasına katkı sunacak park vatandaşların kullanımına açılacak.
Açılış Alaçatı’da gerçekleştirilecek!
Açılış töreni, Alaçatı Mahallesi 16006 Sokak No:22 adresinde saat 19.00’da start alacak.
Çeşme Belediyesi, çocukların güven içerisinde vakit harcayabileceği, öğrenebileceği ve eğlenebileceği alanların dışında geçmişe ait anıların yaşatılacağı yeni mekanların Çeşme'ye kazandırıldığını ifade etti.
Tüm vatandaşlar çağrıldı!
Belediye tarafından yapılan paylaşımda, 19 Ağustos Çarşamba günü saat 19.00’da düzenlenecek açılış törenine tüm Çeşme halkı çağrıldı. Törenle birlikte Hayriye ve Vehbi Özen Çocuk Etkinlik Merkezi ile Mavi Kelebek Anı Parkı resmi olarak hizmete girmiş olacak.





