Son Mühür / Arif Enes Durak - İzmir’in gözde turizm ilçesi Çeşme’de belediyeye ait taşınmazlar, bir kez daha satışa çıkıyor. Çeşme Belediyesi, toplam değeri 164 milyon lirayı bulan 6 arsayı ihale yoluyla elden çıkarmaya hazırlanıyor.
164 milyon TL gelir hedefi
Son bir yıl içinde birçok belediye mülkünün satışını gerçekleştiren Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, bu kez de ilçenin farklı bölgelerinde yer alan 6 arsa için satış süreci başlattı. Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre, Ilıca ve Ardıç mahallelerinde bulunan birer arsa için 40’ar milyon lira, Musalla Mahallesi’ndeki 2 arsa için toplamda 44 milyon lira, Alaçatı Mahallesi’ndeki 2 arsa için ise 40 milyon lira muhammen bedel belirlendi.
İhale 19 haziranda
Söz konusu arsaların satış ihalesi, 19 Haziran 2025 tarihinde Çeşme Belediyesi’nde kapalı zarf usulüyle gerçekleştirilecek.