Bolu Belediyesi’ne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 4 şüpheliden 3’ü tutuklandı. Tutuklananlar arasında Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir ve Park ve Bahçeler Müdürü Neşe Esen de yer aldı.

Şafak operasyonuyla gözaltına alındılar

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, “ihaleye fesat karıştırma” ve “zimmet” suçlamaları kapsamında 26 Ekim sabahı önceden belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, Park ve Bahçeler Müdürü Neşe Esen ile aynı müdürlükte görev yapan Samet Bilge ve Tural Ateş gözaltına alındı.

Bolu Belediyesi'ne Operasyon Başkan Yardımcısı Dahil 3 Kişi Tutuklandı (2)

4 isimden 3'ü tutuklandı

Jandarmadaki işlemleri tamamlanan 4 şüpheli, sağlık kontrollerinin ardından adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkarılan şüphelilerden Rasim Özdemir, Neşe Esen ve Tural Ateş tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Diğer şüpheli Samet Bilge ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Bolu Belediyesi'ne Operasyon Başkan Yardımcısı Dahil 3 Kişi Tutuklandı (1)

Kaynak: İHA