14 Eylül Salı
Güneş Neptün Karşıtlığı
15 Eylül Çarşamba
Mars Terazi Burcunda, 30 Ekim’e kadar
17 Eylül Cuma
Güneş Pluto Üçgeni
Venüs Satürn Karesi

Herkese merhabalar ve mutlu haftalar,
Bu hafta gökyüzü nispeten sakin ama bizi düşünmeye sorgulamaya iten bir gökyüzü altındayız… Üstelik bir süredir gökyüzünün element dengesi bozulmuş durumda. Mevcut durumda hiç ateş elementi yok maalesef. Bu durum bizim isteksiz, hevessiz, coşkusuz olmamıza neden oluyor. Atmak istediğimiz adımlar konusunda da motivasyonumuz yok gibi… Ya fazla sorgulayıcı, ya fazla duygusal ya da konfor alanımızı ölesiye sahiplenme durumları arasında gidip geliyoruz. Bu durum maalesef Ekim ayının 7’sinde Venüs Yay burcuna geçene kadar devam edecektir. Gelelim haftanın etkilerine; 

14 Eylül Salı / Güneş Neptün Karşıtlığı
Bir süredir zihinlerimizi bulandıran Neptün, bu haftada yoluna Güneş ile devam ediyor. Salı günü itibariyle Güneş Neptün karşıtlığı kesinleşiyor. Pazartesi gününden itibaren birkaç gün boyunca etkili olmaya devam edecek. Bu etkiyle “Daha iyi bir dünya” için konfor alanımız karışıyor. Doğru bildiklerimiz yanlışlanıyor ve belki de güvendiğimiz dağlara kar yağıyor… Gündelik sorunlardan kaçmaya eğilimli olabiliriz. Bu durum bağımlılıklarımızın artmasına sebep olabilir. Kendimizi çözümsüz, çaresiz ve bir kurban gibi hissedebiliriz. Olmayacak şeylerin peşinden gidip, kendimizi kandırabiliriz. Ne olduğumuz, kim olduğumuz konusunda kafamız karışabilir. Ancak iyi haber şu ki bu deneyimler bize ruhsal olarak büyüme fırsatları getirebilir. Farkındalıklar yaşayabiliriz.

15 Eylül Çarşamba / Mars Terazi Burcunda
Eylemlerimizi, mücadele gücümüzü ve hırsımızı temsil eden Mars, bugünden itibaren 30 Ekim’e kadar hiç rahat olmadığı Terazi Burcunda ilerlemeye başlıyor. Bu durumda karar alma ve eyleme geçme gücümüz düşecektir. Kararsızlık nedeniyle adım atmakta zorlanabiliriz. Mücadelemizi ise daha pasif agresif bir şekilde, belki kulis veya strateji yaparak ilerletmeye çalışabiliriz. Yüzleşmekten, savaşmaktan, kendimizi açıkça ortaya koymaktan kaçınabiliriz. Bu süreçte bizi güdüleyen ve harekete geçiren şey genel olarak ilişkiler ve ortaklıklar olabilir. Ancak kendimizi açıkça ortaya koymadığımız, öfkemizi bastırdığımız için ilişkilerde de genel olarak sorunlara açık olacağız. İlişkilerde sürekli bir pasif savaş yaşanabilir. 


17 Eylül Cuma 
Güneş Pluto Üçgeni 
Perşembe gününden itibaren birkaç gün boyunca hissedeceğimiz Güneş Pluto olumlu açısı ile egomuzun dağılan parçalarını toparlamaya başlıyoruz. Hayatımıza daha etkin bir şekilde liderlik edip, ipleri ele alabiliriz. Yaratıcı gücümüz de artacaktır. Otorite figürlerinden destek görebiliriz. Hayatımıza dair önemli kararlar alabiliriz. 

Venüs Satürn Karesi
Perşembe gününden itibaren birkaç gün boyunca etkili olacak Venüs Satürn olumsuz açısı ile ilişkilerde zorluklar yaşayabiliriz. Reddedilme, terkedilme ve kaybetme gibi korkularımız kendini sıklıkla hissettirebilir. Kendimizi değersiz ve suçlu hissetmek de mümkündür. Aman diyeyim bunun faturasını sevdiklerimize kesmeyelim. Zira bu etki ilişkilerde kopuşlara neden olabilir. Maddi konularda da daralma söz konusu olabilir. Hatta para piyasaları açısından da sorunlu bir dönem yaşanabilir. Ancak olumlu tarafıyla değersizlik duygumuz üzerine çalışmak, kendimizi izlemek için en uygun zamandır. Somut bir şeyler üreterek de kendimizi rahatlatabiliriz. Yani duygularımızın içinde kaybolmamaya dikkat edelim. 

Hepimiz için güzel bir hafta diliyorum.
Sevgilerimle.


Koç Burcu
Hafta başında sağlığınıza dikkat etmenizi tavsiye ederim. Gündelik işler ve iş hayatınızda karışıklık ve sorunlarla karşılaşabilirsiniz. İşleriniz planladığınız gibi gitmeyebilir. Akışta ve esnek olmanızı tavsiye ederim. Hafta ortasından itibaren ise iş hayatınızda çok daha güçlü ve destekleyici etkiler sizinle olacak. İşlerinizi daha pratik, güçlü ve kararlı şekilde tamamlayabilirsiniz. Ancak hafta sonuna kadar ilişkilerde ve parasal konularda dikkatli olmak iyi olur. Sorumluluklar almanız gerekebilir. Gelecek kaygısı, finansal konularda gecikmeler ve ilişkilerde değersizlik duygusu sorunlara yol açabilir. 
Boğa Burcu
Hafta başından itibaren aşk hayatınızda ve çocuklarınızla ilgili konularda kafa karışıklığı, hayal kırıklığı ve kaos hakim olabilir. Bu konularda planladıklarınız yolunda gitmeyebilir. Bu nedenle daha esnek ve akışta kalmak size iyi gelecektir. Hafta ortasından itibaren kendinizi daha kararlı hissedebilirsiniz. Kafa karışıklığı yaşadığınız konularda ve kendi istekleriniz konusunda netleşebilirsiniz. Ancak hafta sonuna kadar ilişkilerinizde ve hayatınızın her alanında sorumluluklarınız artabilir. İlişkilerinizde yol ayrımları yaşanabilir. İş hayatınıza ve sağlığınıza da dikkat etmeniz iyi olur. 

İkizler Burcu
Hafta başından itibaren ev, aile veya iş hayatınızda sorunlar ve hayal kırıklıkları yaşanabilir. Kendinizi içsel olarak kaybolmuş hissedebilirsiniz. Fazla eleştirel olmamak, çok büyük beklentiye girmemek iyi olur. Hafta ortasından itibaren ise kriz yaşadığınız konularda daha güçlü ve kararlı bir enerji sizi bekliyor. Kendi içinizde netleşebilirsiniz. Maddi sorunlarınız varsa, ailenizden gelecek destek ile rahatlayabilirsiniz. Ancak hafta sonuna doğru sağlığınıza ve iş hayatınıza dikkat etmenizi tavsiye ederim. Ayrıca daha fazla sorumluluk almanız gerekebilir. İş hayatınızda yeni kararlar da alabilirsiniz. 

Yengeç Burcu
Hafta başından itibaren iletişimde, yakın çevre ve kardeşlerle ilişkilerde hayal kırıklıkları ve karmaşa yaşanabilir. Zihinsel olarak kolayca dağılabilirsiniz. Ayrıca bankacılık işlemlerinde ve dikkat gerektiren konularda da dikkatli olmanız iyi olur. Hafta ortasından itibaren ise ilişkide olduğunuz kişilerden gelecek destekler ile netleşebilir ve zihninizi toparlayabilirsiniz. Ayrıca ilişkilerinizdeki problemleri yapıcı bir iletişim ile çözebilirsiniz. Ancak aşk hayatınızda fazla kıskanç olmanız ve güvensizlik, sorunlara neden olabilir. Kendi mutluluğunuzun sorumluluğunu bir başkasından beklemeden kendiniz üstlenmelisiniz. 

Aslan Burcu
Hafta başından itibaren kazançlar ve harcamalar konusunda sorunlar yaşanabilir. Fiziksel olarak yorgun ve halsiz hissedebilirsiniz. Maddi konularda hayal kırıklıklarının yanı sıra özgüven problemleri de yaşayabilirsiniz. Gelir gider dengenizi iyi ayarlamanızı tavsiye ederim. Hafta ortasından itibaren iş hayatınızda yaşanacak gelişmeler sayesinde parasal konularda da rahatlayabilirsiniz. Ayrıca iş hayatınızda güçlü kişilerin desteğini alabilirsiniz. Ancak hafta sonuna doğru iş hayatınızda başka sorumluluklar gündeme gelebilir. İçsel olarak kendinizi kısıtlanmış ve yorulmuş hissedebilirsiniz. İlişkilerinizde de bazı yol ayrımları yaşanabilir.

Başak Burcu
Hafta başından itibaren hayatınızın her alanında veya fiziksel olarak yorgun, halsiz ve motivasyonsuz hissedebilirsiniz. İlişkilerinizde hayal kırıklıkları yaşanabilir. Kontrol etmeye çalışmadan, olayların akışına izin vererek esnek olmanızı tavsiye ederim. Hafta ortasından itibaren aradığınız gücü ve motivasyonu bulabilirsiniz. Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler yaşanabilir. Kendi içinizde çok daha net ve kararlı olabilirsiniz. Ancak hafta sonuna doğru iletişimde dikkatli olmanız iyi olur. Üzerinizdeki yoğun sorumluluklar, iletişimde gergin ve kaba olmanıza yol açabilir.
Terazi Burcu
Hafta başından itibaren gelecek kaygısı yaşayabilirsiniz. İçsel olarak bir karmaşa ve kaybolmuşluk hissetmeniz de olasıdır. İş hayatınızda ve günlük temponuzda kendinizi çok yormamalı ve dinlenmeye de vakit ayırmalısınız. Hafta ortasından itibaren içsel olarak daha güçlü ve kararlı hissedebilirsiniz. Kafa karışıklığı yaşadığınız konularda netleşebilir veya ailenizden gelecek destekler ile rahatlayabilirsiniz. Ancak hafta sonuna doğru hayatınızın her alanında ve maddi konularda sorumluluk almanız gerekebilir. Yatırım ve harcamalarınıza dikkat etmeniz iyi olur. Aşk hayatınızda ise bazı yol ayrımları yaşanabilir. 
 
Akrep Burcu
Hafta başından itibaren aşk ve arkadaşlık ilişkilerinde hayal kırıklığı, kafa karışıklığı ve kaos durumları yaşanabilir. Hedefleriniz konusunda planlarınızın dışına da çıkmanız gerekebilir. Her durumda esnek olmalı ve değişime izin vermelisiniz. Hafta ortasından itibaren yakın çevreniz ve kardeşlerinizden gelecek destek ile daha güçlü ve iyi hissedebilirsiniz. İş hayatınızda da yeni projeler ve iş teklifleri söz konusu olabilir. Ancak hafta sonuna doğru ilişkilerinizde kıskançlık, sahiplenme ve kontrol etmeye çalışma nedeniyle sorunlar yaşanabilir. Eviniz ve ailenizle ilgili konularda sorumluluk almanız gerekebilir.  

Yay Burcu
Hafta başından itibaren kariyerinizle ilgili konularda hayal kırıklığı, belirsizlik ve kaos durumları yaşanabilir. İşler planladığınız gibi gitmeyebilir. Patron ve yönetici gibi otorite figürleriyle ilişkilerinizde de sorunlara açık olabilirsiniz. Esnek olmak iyi olur. Hafta ortasından itibaren, organizasyon ve ikna becerinizi kullanarak durumları yönetebilirsiniz. Kendinizi daha güçlü ve kararlı hissedebilirsiniz. Hafta  sonuna doğru iletişimde söylenmiş veya söylenememiş sözler sorunlara yol açabilir. Özellikle iş arkadaşlarınızla ve sosyal çevrenizle ilişkilerinizde, iletişime dikkat etmeniz iyi olur. 

Oğlak Burcu
Hafta başından itibaren eğitim, seyahatler ve hukuki konularda karmaşa yaşanabilir. Ayrıca iletişimde de fikirlerinizi karşı tarafa kabul ettirmek için baskıcı olmamalısınız. Hayatınızın yönü ve gidişatı konusunda da endişeler gündeme gelebilir. Sakin olmalı ve akışta kalmalısınız. Hafta ortasından itibaren bu konularda daha net ve kararlı olabilirsiniz. Yaşadığınız durumlara olan bakış açınızı değiştirebilirsiniz. Hafta sonuna doğru ise iş hayatınızda sorumluluk almanız gerekebilir. Bazı arkadaşlarınızla sorunlar yaşanabilir ve yol ayrımına gelebilirsiniz. 
 
Kova Burcu
Hafta başından itibaren maddi konularda planlarınızın dışına çıkmanız gerekebilir. Bu durum bütçenizi zorlayabilir. İlişkilerinizde de hayal kırıklıkları ve kaotik durumlar yaşanması mümkündür. Her durumda esnek olmalı, endişe ve korkuya kapılmamalısınız. Hafta ortasından itibaren kendinizi daha güçlü, kararlı ve net hissedebilirsiniz. Hafta sonuna doğru ise iş hayatınızdaki sorumluluklarınız artabilir. Kendinizi sıkışmış ve engellenmiş hissedebilirsiniz veya gerçekten iş hayatınızda engellerle karşılaşabilirsiniz. Uzun zamandır almak istediğiniz bir kararı alabilir ve bazı yol ayrımları yaşayabilirsiniz. 

Balık Burcu
Hafta başından itibaren ilişkilerinizde hayal kırıklığı, belirsizlik ve endişe gibi durumlar yaşayabilirsiniz. Fedakarlıklar yapılmasına rağmen beklentiler karşılanmayabilir. Ancak kurban kurtarıcı rollerine girmemenizi tavsiye ederim. Hafta ortasından itibaren ilişkilerinizde yaşanılan durumlar daha çok netlik kazanabilir. Uzun vadeli planlar gündeme gelebilir. Bir arkadaşınız aracılığıyla ilişkinizde orta yol da bulabilirsiniz. Hafta sonuna doğru arkadaşlarınızla ilişkilerde dikkatli olmanız iyi olur. Fikir ayrılıkları nedeniyle sorunlar yaşanabilir. 

Haftalık Puanlama

Koç
Aşk     2
Kariyer    2
Para    2
Sağlık    2

Boğa
Aşk     1
Kariyer    2
Para    3
Sağlık    2

İkizler
Aşk     4
Kariyer    3
Para    4
Sağlık    2

Yengeç
Aşk     2
Kariyer    4
Para    3
Sağlık    4

Aslan
Aşk     3
Kariyer    3
Para    2
Sağlık    3

Başak
Aşk     3
Kariyer    4
Para    4
Sağlık    3

Terazi
Aşk     3
Kariyer    4
Para    2
Sağlık    3

Akrep
Aşk     2
Kariyer    3
Para    5
Sağlık    3

Yay
Aşk     5
Kariyer    2
Para    4
Sağlık    4

Oğlak
Aşk     3
Kariyer    2
Para    3
Sağlık    5

Kova
Aşk    3 
Kariyer    2
Para    3
Sağlık    5

Balık
Aşk     2
Kariyer    2
Para    3
Sağlık    3

Editör: TE Bilişim