Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Anadolu Efes karşılaşması öncesinde Aliağa Petkim Spor'un antrenmanını ziyaret etti. Teknik ekip ve oyuncularla bir araya gelen Acar, takıma başarı dileklerini ileterek yerel yönetim olarak desteklerinin süreceğini söyledi.

Serkan Acar'dan takıma destek mesajı

Antrenman sırasında oyuncularla sohbet eden Başkan Serkan Acar, Aliağa Petkim Spor'un kent için taşıdığı öneme dikkat çekti. Takımın yalnızca sportif başarılarıyla değil, gençlere örnek olması ve kentte oluşturduğu sosyal etkiyle de önemli bir misyon üstlendiğini belirtti.

Aliağa'nın sportif alanda gelişmeyi hedefleyen bir şehir olduğunu ifade eden Acar, basketbolun bu hedefte önemli bir yere sahip olduğunu söyledi.

Acar, takımın kent için değerini şu sözlerle anlattı:

“Biz Aliağa olarak sportif anlamda da bir yerlere gelmeyi arzu eden bir şehiriz. Burada da basketbol uzun zamandır bu yükü taşıyor. Aliağa Petkim, Aliağamız için çok büyük bir misyon üstleniyor. Hem sosyal anlamda halkımız için bir cazibe merkezi hem de gençlerimiz için bir idol. Bizim için, Aliağa için çok kıymetlisiniz. Sonuç her ne olursa olsun sizler bizim için değerlisiniz. Halkımız için de bu takım çok değerli.”

Başkan Acar'dan Maç Öncesi Moral Ziyareti Aliağa Petkim Spor'a Destek (2)

“Her daim sizlerin yanındayız”

Başarıların yeni hedefleri beraberinde getirdiğini belirten Acar, kulüp yönetimi ve teknik ekibin çalışmalarına da değindi. Yerel yönetim olarak takıma destek vermeyi sürdüreceklerini ifade eden Acar, Anadolu Efes karşılaşmasının önemine dikkat çekerek şöyle konuştu:

“Başarı geldikçe hedefler de büyüyor. Yerel yönetim olarak her daim sizlerin yanındayız. Anadolu Efes'le önemli bir maçımız olacak. Sahada en iyi şekilde mücadele edeceğinizden şüphem yok. Hepinize başarılar diliyorum.”

Başkan Acar'dan Maç Öncesi Moral Ziyareti Aliağa Petkim Spor'a Destek (3)

Levent Türknas: Gücümüzü göstermek istiyoruz

Aliağa Petkim Spor Genel Menajeri Levent Türknas da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Takımın son dönemde iki galibiyetle olumlu bir ivme yakaladığını belirten Türknas, Anadolu Efes maçı öncesinde ziyaretin kendileri için moral olduğunu söyledi.

Türknas, “Takım olarak son zamanlarda güzel bir ivme yakaladık. Bu iki galibiyet sonrasında bu maçta da gücümüzü göstermek istiyoruz. Başkanımız Serkan Acar, bizleri çok güzel bir maç öncesinde ziyaret etti. Ziyaretiniz için çok teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Başkan Acar'dan Maç Öncesi Moral Ziyareti Aliağa Petkim Spor'a Destek (4)

Kaynak: Haber Merkezi