Son Mühür / Atakan Başpehlivan Geçmiş yıllarda CHP'de de önemli görevler üstlenmiş olan gazeteci yazar Mustafa Balbay, dün katıldığı bir televizyon programında eski partisi CHP üzerine söylediği sözlerin başka bir yöne çekildiğini belirterek, hakkında ortaya konulan eleştirileri yanıtladı.
"Üsküdar'da gelinen noktayı anlattım"
Dün akşam katıldığı bir televizyon programında Üsküdar'da gerçekleşecek seçimlerin değerlendirmesini yaptığını söyleyen ve konuyla ilgili fikirlerini sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımında yineleyen gazeteci Mustafa Balbay, "Dün akşam katıldığım programda, Üsküdar’da gelinen noktayı anlattıktan sonra YENİ Parti ile CHP’nin asıl mücadele edilmesi gereken duruma karşı ortak tavır alma gereği duyduğunu vurgulayıp şöyle devam ettim: 'Hiç dilemiyorum tabii ki, CHP kapatılsa herkes bir araya gelir yeni bir planlama yapılırdı. Bir akıl birliği oluşurdu' Devamında özetle şunu vurguladım: Yakın gelecekte asıl mücadele edilmesi gereken durumun yargının siyasete müdahalesi olduğu gerçeğini herkesin el düşünüyorum" dedi.
"Bu düşüncemi her platformda vurguluyorum"
Son olarak, hakkında 'Balbay CHP'nin kapatılmasını istiyor' eleştirilerine de yanıt veren usta gazeteci Mustafa Balbay, konuyla ilgili ifadeleri kullandı: "Bu düşüncemi hem yazıyorum hem de zaman zaman katıldığım canlı yayınlarda vurguluyorum. Buradan, 'Balbay CHP’nin kapatılmasını istedi' yorumu çıkarmak butlana gerekçe aramak kadar imkansızdır"




