Olay, Nazilli ilçesi Şirinevler Mahallesi Kapalı Pazar Yeri yakınında bulunan boş bir arazide yaşandı. Edinilen bilgilere göre, İ.Ö. isimli kadın, kendisine ait olan 48 PL 299 plakalı otomobilini ilçedeki birçok oto tamircisine götürdü. Ancak aracının arızasının giderilmediğini iddia eden kadın, yaşadığı mağduriyet nedeniyle tepki gösterdi.

Canlı Yayında Ateşe Verdi

Aracının sürekli arızalanmasına ve tamircilerden olumlu bir sonuç alamamasına öfkelenen İ.Ö., aracını boş araziye park ederek benzin döktü. O anları cep telefonuyla sosyal medyada canlı yayın açarak kayda alan kadın, duruma isyan etti. Yayında, “Nazilli'deki hiçbir tamirci bu arabayı düzgün tamir edemedi. Sadece para aldılar, başka bir şey yapmadılar. Ekmeğimi bu arabayla kazanıyorum, artık yeter” diye isyan etti.

İtfaiye Ekipleri Yangını Söndürdü

Aracın alev aldığını gören çevredeki vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Olay yerine kısa sürede polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, alevlere müdahale ederek yangını kontrol altına aldı. Olay sırasında herhangi bir yaralanma meydana gelmezken, araç kullanılamaz hale geldi.

Polis İnceleme Başlattı

Olayın ardından polis ekipleri, İ.Ö.'yü sakinleştirmek için müdahalede bulundu. Kadının ifadesi alınırken, olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldığı öğrenildi. Olayın hukuki boyutunun yanı sıra, aracın neden tamir edilemediği konusunun da araştırılacağı belirtildi.

Kaynak: İHA