Son Mühür- "Hayat Şaşırtır", "Kiralık Aşk", "Sen misin İlacım?" gibi sevilen şarkılarıyla geniş hayran kitlesine ulaşan Aydilge, özel hayatıyla da ilgi çekiyor.
2018 yılında müzisyen Utku Barış Andaç ile dünyaevine giren Aydilge, mutlu evliliğini sık sık sosyal medya paylaşımlarıyla da gösteriyor.
Çocuk sorusu üzerine fobisini anlattı

Sabah gazetesinin haberine göre; bir etkinlik sonrası gazetecilerin yönelttiği "Çocuk sahibi olmayı düşünüyor musunuz?" sorusuna yanıt veren Aydilge, deprem korkusunun bu kararı etkilediğini söyledi.
İstanbul'da yaşamanın getirdiği deprem riski nedeniyle çocuk sahibi olmayı ertelediklerini belirten Aydilge, eşinin de bu konuda aynı kaygıları taşıdığını ifade etti.
"İstanbul'dan taşınmadan çocuk düşünmüyoruz"

Deprem korkusunun hayatlarının önemli bir parçası haline geldiğini vurgulayan Aydilge, "İstanbul'da yaşıyoruz, biliyorsunuz deprem de çok büyük bir risk.
En azından İstanbul'dan taşınana kadar bir çocuk yapmayı düşünmüyoruz. Depremden gerçekten çok korkuyoruz çünkü." dedi.





