Son Mühür- Acun Ilıcalı, yaşanan gelişmeleri Survivor konseyinde izleyicilerle ve yarışmacılarla paylaştı. Konsey sırasında Adem Kılıççı’ya dönerek “Seninle son 10 yılımızda problem sayımız 3’ü geçmez. Yarın sana iletişim hakkı veriyoruz. Yanlış bir durum var, sen bunu düzeltirsin. Bir de takdir edersin ki abinin finale gelmemesini rica ediyoruz. Otursun evden seyretsin. Herkes oraya da gelemiyor. Bu çok anormal bir durum değil. Sen kendisine rica edersin. Ben orada sana güveneyim,” ifadelerini kullandı.

Ilıcalı ses kayıtlarını dinletti

İddiaların ardından Acun Ilıcalı, Adem Kılıççı’nın abisi Taner Kılıççı’nın ses kaydını konseye dinletti. Kayıtlarda Taner Kılıççı’nın, "Şayet yarışmayı kaybedersek her şeyi yapacağım. Pankartlar açıp gerekirse orayı yakıp yıkacağım. Zebani gibi giriş kapısına çökeceğim. Her şey serbest; pankart, saldırı..." gibi tehditkar ifadeler kullandığı duyuldu. 

 "Abi geyik yapıyorlar"

 "Abi geyik yapıyorlar"

Kayıtların dinletilmesinin ardından konuşan Adem Kılıççı ise olayı ciddiye almadığını belirterek, “Abi geyik yapıyorlar,” dedi. Kılıççı açıklamasında, “Bizler artık Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor, Beşiktaş gibi buradaki her insanın bir kitlesi var. O kitle onu seviyor. Sevenler de var, sevmeyenler de var. Sevmeyenler doğru yapsa da yadırgıyor, sevenler yanlış yapsa da destek oluyor. Burada bir fanatizm var, o fanatizmi sorgulayamayız,” ifadelerine yer verdi.

"Böyle bir şey olabilir mi?"

Adem’in açıklamalarının ardından Acun Ilıcalı tekrar söz alarak duruma tepkisini dile getirdi. Ilıcalı, “Böyle bir şey olabilir mi ya? Çok üzüldüm,” dedi ve Taner Kılıççı’nın final alanına gelmemesi gerektiğini bir kez daha yineledi.

Kaynak: Haber Merkezi