Son Mühür- AK Parti Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan; İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay ve AK Parti İl Başkanı Bilal Saygılı ile birlikte Ege Bölgesi Sanayi Odası'nın (EBSO) kapısını çaldı. Gerçekleştirilen bu anlamlı ziyarette, kentin ortak yararı için omuz omuza yürüme mesajı verildi.

Yeni dönemde direksiyona geçen isimleri tebrik eden İnan, o buluşmanın ilk perdesini şu sözlerle özetledi:

"İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cemil Tugay ve İl Başkanımız Sayın Bilal Saygılı ile birlikte Ege Bölgesi Sanayi Odamızı (EBSO) ziyaret ettik.

Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Sayın Mustafa Karabağlı’yı, Meclis Başkanı Sayın Fatih Aracı’yı ve yeni dönemde görev üstlenen yönetim ve meclis üyelerini tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.
İzmir’de ortaya koyduğumuz bu güzel birlikteliğin karşılığını bu şehrin fabrikalarında, üretiminde, ihracatında ve insanımızın refahında görmek için çalışacağız."

"İzmir için birlikte çalışma vakti"

İzmirli sanayicilerin her zaman destekçisi olacaklarını belirten AK Parti Genel Sekreteri İnan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğinde yeni bir kalkınma döneminin kapıda olduğunu vurgulayarak sözlerini şöyle sürdürdü:

"Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, İzmir’in yıllardır beklediği adımları atmak, şehrimizin önünde yeni bir kalkınma dönemi açmak için bütün kadrolarımızla sorumluluk alıyoruz.
İzmir’imize yatırım yapan, istihdam sağlayan, şehrimizin adını dünya pazarlarına taşıyan her sanayicimizin yanında olmak bizim siyasi sorumluluğumuzdur.
Vakit, İzmir için hep birlikte çalışma vakti!"

Muhabir: Merve Turan