Son Mühür/ Merve Turan- Torbalı Belediyesi ekipleri hafta sonu da çalışmalarını kesintisiz olarak devam ettirdi.

İzmir'e beklenen yağış geliyor... İlçeler açıklandı, saat verildi!
İzmir'e beklenen yağış geliyor... İlçeler açıklandı, saat verildi!
İçeriği Görüntüle

Merkez mahallelerden Ayrancılar’a, köylerden kent merkezine kadar ilçenin birçok noktasında eş zamanlı mesai yapan belediye ekipleri, vatandaşlardan gelen talepleri de yerinde değerlendirerek çözüme kavuşturdu.

Temizlik ve peyzaj çalışmaları hız kazandı

Torbalı Temizlik (3)

Belediyenin farklı müdürlüklerine bağlı ekipler, cadde ve sokaklarda detaylı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Park ve bahçelerde çim biçme ve yabani ot temizliği yapılırken, önceden belirlenen alanlarda ağaç dikimi ve çevre düzenleme çalışmaları gerçekleştirildi. Sokak genelinde ise çöp konteynerleri dezenfekte edildi, çevreye atılan molozlar toplandı.

Fen işlerinden ulaşım ve üstyapı mesaisi

Ulaşım güvenliğini ve konforunu artırmayı amaçlayan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bozulan yollarda asfaltlama ve yama çalışmalarını devam ettirdi. Yaya trafiğinin fazla olduğu bölgelerde kaldırım yenileme ve düzenleme işlemleri tamamlandı.

Okullar yeni eğitim dönemine hazırlandı

Torbalı Temizlik (1)

Saha mesaisinin önemli bir kısmını okullara ayıran ekipler, Pazartesi günü başlayacak uyum haftası öncesinde okul bahçelerinde temizlik ve bakım çalışmalarına ağırlık verdi.

Muhabir: Merve Turan