Son Mühür / Atakan Başpehlivan CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz günlerde TBMM’deki grup toplantısında söylediği ‘Bakalım Cumhurbaşkanlığı hevesi yolunda daha kaç CHP’li telef olup gidecek.’ cümlelerine tepki göstererek, önemli açıklamalarda bulundu.
Tanju Özcan: Cumhurbaşkanı, CHP'lileri tehdit ediyor
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın CHP’lilere hakaret ettiğini öne süren ve tepki gösteren Tanju Özcan, “Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Genel Başkanı sıfatıyla olsa gerek. CHP’lilere hem hakaret ediyor hem tehdit ediyor. Neymiş efendim ‘Bakalım Cumhurbaşkanlığı hevesi yolunda kaç CHP’li telef olacak’ diyor.” diye konuştu.
"Hiçbir CHP’li hayvan değildir"
Ayrıca, telef olma tabirinin hayvanlar için kullanıldığını vurgulayan ve CHP’lilerin hayvan olmadığının altını çizen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, şu ifadeleri kullandı:
“Şimdi benim gibi milyonlar Sayın İmamoğlu’nun niye içerde olduğunu daha iyi anlıyor. Yani ben bugün Cumhurbaşkanı adayıyım desem bende mi telef olacağım? Bu cümle tehditle birlikte hakarette içeriyor, zira telef olma tabiri hayvanlar için kullanılır. Hiçbir CHP’li de hayvan değildir.”





