Deneyimli Televizyon Gazetecisi Ali Kumral’ın sunduğu Sporun İçinden programının bu haftaki konukları Basketbol antrenörü Mehmet Gümüşsoy ve Pınar Karşıyaka  Basketbol Genel  Menajeri Selim Çınar oldu.  
Sporun nabzını tutan program Sporun İçinden programında basketbol ve İzmir’in gururu Pınar Karşıyaka konuşuldu.
En iyi takımı kurduk…
Öncelikle sakatlıksız bir sezon olmasını diliyorum. Ufuk Sarıca hocamızla hedeflerimize ulaşacağımıza inanıyoruz. Takım kurgusu içerisinde elimizdeki imkanlarla en iyi takımı kurduk.  Rakamlar çok yükseldi. Yerli oyuncuların fiyatları arttı. Bir yabancı oyuncu daha almak istiyoruz. Çok aceleci davranmıyoruz. Güçlü sponsorlara ihtiyaç var. Yabancı oyuncularla anlaşırken kurun sürekli yükselmesi de olumsuz etkiliyor. Sabitlemek mümkün değil. Anlaşmalar kulüpleri zora sokuyor.  


Taraftar takıma sahip çıkmalı…
Taraftarlar bilet fiyatları ile ilgili indirim talebinin olduğunu biliyoruz ama yatırımlar yapmak, takımı güçlendirmek için gelire ihtiyacımız var. Taraftardan fedakarlık bekliyoruz. Askıda kombine uygulamamız var. İzmir’in tek takımı var destek olmak lazım. Karşıyaka büyüyor.  Arena her maçta ful olmalı… Seyir zevki müthiş bir takım sunuyoruz. Kombine satışlarımızda da beklediğimiz hedefe yaklaştık.
Hem ligde hem de Avrupa’da…
Basketbol Süper Ligi ve FIBA Şampiyonlar Ligi'nde yeni sezon maratonu öncesi kadrosunu tepeden tırnağa değiştiren Pınar Karşıyaka'da toplam 7 yılı geride bıraktığı kulübüyle 3 seneliğine daha sözleşme yenileyen Baş antrenör Ufuk Sarıca ile sezona umutlu bakıyor.
6 Eylül Salı gün yayınlanacak Sporun İçinden programına Karşıyaka Belediye Başkanı Dr Cemil Tugay konuk olacak ve Karşıyaka Stadı konuşulacak...

Editör: TE Bilişim