"Beşiktaş camiası olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Çok ciddi sorunlar yaşadık son 10 günde. Oyuncu anlamında özellikle. Bu da elimizdeki seçenekleri çok kısıtlı hale getirdi. İyi, genç ve atletik bir takımla oynayacağız. Ona göre bir plan hazırladık. İnşallah oyun ve skor bizim için iyi olur."

"Serdar Saatçı'nın yanında stoper olarak N'Sakala oynayacak. Josef'i oradan alınca o bölge istediğimiz mücadele gücünün altına düşüyor. N'Sakala'yı geçen maç sağ bek, bu maç stoper. İnşallah yakında kendi mevkisinde oynatma imkanı buluruz."

"Geçen sene de bu tür sorunlar yaşadık. Tabii şu anda olması gerekenin üstünde sakat oyuncumuz var. 11-12 tane oyuncuyu kullanamaz durumdayız. Ancak maçlar oynanmadan kazanılmaz. Beşiktaş camiası olarak elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Kimsenin şüphesi olmasın. Bugünlerden güçlü çıkacağız."

"Maça her zaman hazırlandığımız gibi hazırlanıyoruz. 25 günde 7. maçımızı oynayacağız. Çok fazla antrenman yapma şansımız olmuyor. Oyuncuları dinlendirip tekrardan maça çıkıyoruz ama kendi oyunumuzun dışında bir oyun oynayacağımız bir gerçek."

"Oyuncularımızın hepsi bizim için değerli. Sakatlıklar bu oyunun bir parçası. Toplantıda hep eksik olan oyuncuları konuşuyoruz.Burada olan oyunculardan bahsedelim."

"Eksik olan oyuncularımızı yarın ve Sivasspor maçında kullanmayı düşünmüyoruz. Sonra zaten 15 günlük bir ara var. Sağlıklı şekilde oyuncularımızı geri döndürmeyi düşünüyoruz. Mehmet Topal haricinde bütün oyuncularımızın milli aradan sonra sağlıklı şekilde döneceğini düşünüyoruz."

"Bu seviyede genç oyuncularımız ilk defa oynayacak. Bu arenada Ajax karşısında ilk defa oynayacaklar. Bunlar hepsi için çok büyük bir şans. Rıdvan, Ersin, Can, Serdar hepsi çok genç. İşin pozitif tarafı bu olabilir."

"Oyun içerisinde neler olur, skor ne olur bunu gerçekten kestirmek zor. Yarın neler olacağını göreceğiz."

OĞUZHAN ÖZYAKUP: EKSİKLER OLSA DA VAZGEÇECEK DEĞİLİZ"Son maçta ufak bir sakatlık geçirdim ama kendimi iyi hissediyorum. Önemli eksikler var bunun farkındayız ama elimizde olan her futbolcuya ihtiyacımız var. Elimizden geleni yapacağız. Umarım iyi bir futbol ve skorla buradan ayrılırız."

"Şampiyonlar Ligi her futbolcunun oynamak istediği yer. Her futbolcu için rüya gibi. Bunu bir fırsata çevirebiliriz. Eksiklerimiz olsa da asla vazgeçecek değiliz."

Editör: TE Bilişim