Ligde konuk ettiği Atakaş Hatayspor'a 1-0 mağlup olan Göztepe, Galatasaray maçı için ilk çalışmasını Adnan Süvari Tesisleri'nde yaptı.

 Teknik direktör İlhan Palut yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda Hatayspor müsabakasında uzun süre forma giyen futbolcular, yenilenme çalışması gerçekleştirdi. Diğer oyuncular istasyon çalışmasının ardından dar alanda oyun oynadı.

ALTI MAÇIN ARDINDAN DÜŞÜŞ
 
Süper Lig'de evinde Atakaş Hatayspor'a tek golle mağlup olan Göztepe, 6 maçlık yenilmezlik serisinin ardından düşüşe geçti.

Ligde ilk mağlubiyetini 5. haftada Fenerbahçe önünde aldıktan sonra Kasımpaşa, Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Ankaragücü, Demir Grup Sivasspor, Hes Kablo Kayserispor ve Aytemiz Alanyaspor karşılaşmalarını kaybetmeyen sarı-kırmızılılar, geçen hafta 3-2 kaybedilen Çaykur Rizespor maçıyla düşüşe geçti. Rizespor yenilgisinin ardından Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda Bursaspor'a uzatma dakikalarında 5-4 kaybedip turnuvada elenen Göztepe, evinde Hatayspor'a da boyun eğerek taraftarını kahretti.

Teknik Direktör İlhan Palut: "Çok önemli bir maçı kaybettiğimiz için üzgünüz. Salı günü bir lig maçımız daha var. Bu maça odaklanarak aldığımız bu mağlubiyeti telafi etmek istiyoruz" dedi.

ALEYHİNE 8 PENALTI

Göztepe bu sezon Süper Lig'de penaltıdan yediği gollerle yıkıldı. Ligde rakip takımların en çok penaltı kullandığı ekip olan sarı-kırmızılılar aleyhine tam 8 penaltı düdüğü çalındı.

Yeni Malatyaspor, Gaziantep Futbol Kulübü, Fenerbahçe, Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Ankaragücü, Çaykur Rizespor (2) ve Hatayspor, Göztepe ile oynanan maçlarda penaltı kullandı. Ankaragücü'nden Endri Çekici'nin kullandığı penaltıyı kaleci İrfan Can kurtardı. Yine Çaykur Rizespor maçında Boldrin'in penaltısını çıkaran İrfan Can, seken topta Skoda'nın golüne engel olamadı.

Editör: TE Bilişim