Altay'da yönetim transferde bombaları patlamaya devam ediyor. Siyah beyazlıların şimdi de bir dönem Göztepe'de forma giyen Boşnak santrfor Adis Jahoviç ile temasta olduğu öne sürüldü.

Siyah beyazlı ekip son olarak Antalyaspor formasını giyen ve Güney ekibinin kümede kalma mücadelesinde önemli rol oynayan 33 yaşındaki Makedon forvet Altaylı kurmaylarla görüşmede olduğu öğrenildi.

Göztepe'ye 2016 yılında gelen ve ligde 51 maçta forma giyen Adis, 35 gol atarak sarı kırmızılı ekipte ikinci baharını yaşamıştı. Başkan Mehmet Sepil'le maddi konularda anlaşamadığı için Konyaspor'un yolunu tutan Jahoviç, 42 maçta 11 gol atarken, Yeni Malatyaspor'a tranfser oldu ve 16 maçta 10 gol kaydetti. Son olarak geçirdiği sakatlık yüzünden  Antalyaspor'da 13 maça çıkan Adis takım için hayati önem taşıyan 6 gole imza attı.

ALTAY'I TAKİBE ALDI

Öte yandan Adis'in instagram hesabından Altay'ı takibe aldığı görüldü. Bu davranış görüşmelerin olumlu yönde sürdüğü yolunda bir müjde olarak  nitelendi.   

BEŞİKTAŞ TA DEVREDE

Adis Jahoviç için Beşiktaş'ın da devrede olduğu belirtildi. Siyah beyazlıların Jahoviç için Antalyaspor'a Güven Yalçın takası önerdiği öğrenildi. 

Geçen sezonki kadrosundan yabancı olarak Putsila, Paixao ve Kappel'le yola devam eden Altay, dış transferde Jovan Blagojevic, Jasmin Scuk, Armand Gnanduillet ve William de Amorim'le anlaşmıştı.

KAPPEL VE MARCO'YA TALİP VAR

Öte yandan Altay'ın başarısında önemli yeri olan iki yıldız futbolcu da transfer gündemine girdi. Leandro Kappel, Altay'ın elinden kurtulup Süper Lig'e çıkan Büyükşehir Erzurumspor'un radarına girdi. 

Altay tarihinin en çok gol atan golcüsü Marco Paixao ise, Play Off trenini kaçırdıktan sonra bu yıl mutlaka Süper Lig'e yükselmek için mücadele edecek olan Adana Demirspor tarafından isteniyor. 

Editör: TE Bilişim