İyi Parti Menderes İlçe Başkanı Özdemir Makas, coşkuyla geçen ilçe kongresi ve partilerindeki üye sayılarındaki artışa ilişkin açıklamalarda bulundu.

Başkan Makas, “Partilerinden istifa edenlerle gücümüze güç katarak yolumuza devam ediyoruz” dedi.

Diğer siyasi partilerden 571 yeni üye

Menderes’te partilerinden istifa eden 571 kişinin de İyi Parti ailesine katıldığına dikkati çeken Başkan Makas, şöyle konuştu:

“Farklı siyasi partilere üyelikleri bulunan 571 kişi İyi ailemize katılarak gücümüze güç kattı. İnsanlar, İyi Parti’nin çalışkanlığının, dürüstlüğünün ve liyakat esaslı hareket ettiğinin farkında. Çünkü bizde kavga yok, sen ben yok! Bu anlamda diğer partilerden İyi ailemize katılan tüm üyelerimize hoş geldiniz diyorum.”

2. Olağan Kongremiz coşkuyla geçti

Başkan Makas, coşku dolu kongreyi geride bırakmanın gururunu yaşadıklarını da belirterek sözlerini şöyle sürdürdü:

“İlçe kongremizde belirlediğimiz yeni ve güçlü kadromuzla Menderes’te İyi Partimizi en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz. Bu bağlamda, önce Türkiye’de sonra da Menderes’te iktidar olma yolunda nitelikli kadrolarla çalışmalarımıza devam edeceğiz.”

İlçe Yönetiminin Sloganı Belli Oldu: “İyi Menderes Herkesin Hakkı”

İyi Menderes ailesi olarak çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini de ifade eden Başkan Makas, sözlerini şöyle noktaladı:

“Nitelikli kadrolarımız ve alanında uzman kişilerimizle Menderesimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Ana yönetimimizle yaptığımız toplantıda ilçemize yakışır bir slogan bularak yolumuza devam etmek istedik. Bir kez daha söylüyorum ki sözde değil özde, İyi Menderes Herkesin Hakkı!”

Editör: TE Bilişim