MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulunuyor. Nato gündemine dikkat çeken Bahçeli,” NATO'dan ayrılmak bile gündeme gelmelidir. NATO ile var olmadık, NATO'suz da yok olmayız. Hiç kimse Türkiye'yi tehdit etmeye yeltenmesin.” dedi.

İşte Bahçeli'nin açıklamalarından önemli satırlar:
“Döviz fiyatında suni yükselişin frenlenmesi, enflasyondaki yükselişin önlenmesi amacıyla devlet tedbir üzerine tedbir almıştır. Konu beka konusudur. Bu yoldan dönemeyeceğiz. Geri adım atmayacağız, aciz düşmeyeceğiz. Özellikle kur ve enflasyonda ekonomik gerçeklerle ters düşen artışların bir süre sonra düzelecektir.”

“TÜRKİYE'DEN İNTİKAM ALMAK İSTEYEN MİHRAKLAR VAR”

“Geçim şartlarını ağırlaştıran fiyat artışlarının önünü arkasını iyi incelemek durumdayız. Daha önce FETÖ'nün 8 ayağından bahsetmiştik.  Türkiye'den intikam almak isteyen mihraklar vardır. Küresel tefeciler Türkiye'nin ekonomik olarak köşeye sıkışması için faaliyet içerisinde.”
 

“CEBİNİ DOLDURANLARI CÜMLE ALEME REZİL ETMELİYİZ”

"Kiralarda ahlaki olmayan artışların sebebi nedir? Kiralardaki denetimsiz yükselişe sessiz kalamayız. Konut fiyatlarındaki artışı atıl vaziyette seyredemeyiz Haksız kazanç peşine düşen fırsatçıların elbette yakasından tutmalıyız, bedelini ödetmeliyiz. Kira artışları ile konut fiyatlarındaki vahim artışları sınırlandırmak mecburiyetindeyiz. Denetimleri sıkılaştırarak, cebini dolduranları cümle aleme rezil etmeliyiz. “

“CHP, İP VE DİĞER ORTAKLARIN BULUŞMASI BEYHUDEDİR “

“CHP, İP ve diğer ortakların buluşması beyhudedir. Türkiye bu sahte demokratlara inanmayacaktır. Dayanışmayla birlikte bu zorlukları aşacağız. Kavga ve kutuplaşmadan beslenen, yalandan nemalananları mağlup edeceğiz.Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü yıl dönümü olan 2023 aynı zamanda, istikbal hedeflerimizin daha müessir adımlarla ileri taşınmasını sağlayacak tarihi bir eşiktir.”

BİZ ECDADIMIZA DİL UZATTIRMAYIZ”

“Son günlerde Sultan 2. Abdülhamit Han ile ilgili tartışmalar alevlenmiştir.  Abdülhamid'i kim sevmiyorsa onlara dikkat çekeceğiz. Onlar Batı'nın içimize dolanmış etki ajanlarıdır.  Bu küstahlığı nasıl yorumlayalım. Neyin istibdatından bahsediyorlar. Hangi bilgi ya da belgeler itham ederler. Abdülhamit Han'ı sömürgeciler, casuslar sevmez. Türk ve İslam düşmanları hiç sevmez. Eğer Erdoğan, bugünün Abdülhamit'i olarak görülüyorsa bu gurur duyulacak bir durumdur. Biz ecdadımıza dil uzattırmayız. Zillete düşenlere geçmişimizi yargılatmayız. Osmanlı İmparatorluğu bizimdir, Türkiye Cumhuriyeti bizimdir, Atatürk bizimdir, Abdülhamit Han bizimdir. Atatürk ile Abdülhamid'i cepheleştiren kanı bozukları asla affetmeyiz. İkisini birbirinden ayırmak ne mümkün. İki kutlu isimdir. Dedelerimize hakaret edenler zillettedir.”

“NATO'DAN AYRILMAK BİLE GÜNDEME GELMELİDİR”

"İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyeliğine başvurusu ve Türkiye'nin haklı itirazları tüm boyutları ile tartışılmaktadır. İsveç ve Finlandiya'nın bölücü terör örgütü ile yakın ve dostane irtibatları saklanamaz düzeydedir. Türkiye'nin İsveç Finlandiya'nın NATO üyeliğine isabetli çekinceleri henüz muhatapları tarafından dikkate alınmamıştır. Laf kalabalığı var, sonuç yoktur. İsveç PKK'nın önde gelen silah tedarikçileri arasındadır. PKK'lı teröristler İsveç menşeili silahları Türkiye'ye doğrultmuşlardır. Hala sokaklarında teröristleri gezdiren bu devletlere nasıl anlayış göstereceğiz? İkinci Kandil Dağı İsveç'tedir. Hiç kimse Türkiye'yi tehdit etmeye yeltenmesin. İsveç hükümeti terörizme mali imkan sağladı, yaralı hainleri tedavi ettirdi, Başbakan'ın bile göreve gelmesinde terör uzantılarının dahli görüldü. Türk milleti bu zillete nasıl tamam diyecek? Türk milletinin terazisi bu melanet ağırlığı nasıl çekecek? NATO'dan ayrılmak bile gündeme gelmelidir. NATO ile var olmadık, NATO'suz da yok olmayız. Hiç kimse Türkiye'yi tehdit etmeye yeltenmesin.”

Editör: TE Bilişim