CHP Kemalpaşa İlçe Başkanı Ahmet Cemil Balyeli, önceki gün AK Partili Yaşar Kırkpınar ile ilgili yöneltilen bir soruya; "Kemalpaşalı bir vekilimiz olduğu için Kemalpaşalı vatandaş olarak kendimi şanslı hissetmiyorum, daha doğrusu bir fark görmüyorum. AK Partililer faydalanıyordur, faydalanmıyordur orasına hiçbir şey diyemem" cevabını vermişti. 

Bu sözlere AK Parti cephesinden yanıt gecikmedi. AK Parti Kemalpaşa İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Derdiyok, yazılı bir açıklamada bulunarak şu ifadeleri kullandı. 

"CHP İlçe Başkanı tarafından bir gazeteye yapılan açıklamada Hükümetimiz ve Milletvekilimiz hakkında gerçekle uzaktan yakından ilgisi olmayan tamamen taraflı ve içi boş bir açıklama yapılmıştır.

Yaklaşık 19 yıldan beri iktidarda olan partimiz ve hükümetlerimiz döneminde başta Kemalpaşa ilçemiz olmak üzere, ilimiz ve ülkemiz için CHP’nin ve CHP’lilerin hayal bile edemediği Cumhuriyet dönemi boyunca yapılmayan yatırımlar gerçekleştirilmiştir.

İlçemize merkezi hükümet ve AK Parti Belediyeciliği tarafından; birçok hizmet yapılmakla birlikte bu hizmetlerin yapılmasında daha öncede partimizin çeşitli kademelerinde görev yapmış şuan Milletvekili olan Sn. Yaşar Kırkpınar’ın emeği ve katkısı hiçbir CHP’liyi memnun etmeyecek kadar çoktur. Çünkü düşünce olarak CHP yatırıma, gelişmeye ve kalkınmaya karşıdır.

Bilinmesi gerekir ki: bahse konu olan açıklamanın tutarlı hiçbir tarafı olmamakla birlikte ilimizde yaşanan deprem dolayısıyla hasar gören vergi dairesi kısa bir süreliğine torbalı ilçesine taşınmış olup, yine Sn. vekilimizin girişimleri sonucu AK Parti belediyeciliği tarafından ilçemize kazandırılan Muhsin Yazıcıoğlu sosyal tesislerine taşınarak ilçemizde hizmet vermeye başlamıştır. Yeni bir bina yapımı içinde gerekli girişimlerde bulunulmuş olup süreç devam etmektedir. Yine hükümetimiz tarafından ilçemize 50 yataklı modern bir devlet hastanesi yapılmış, hastaneye ek 50 yataklı binanın yapımı 2021 yılı yatırım programına alınmış olup, çalışmalar en kısa sürede başlayacaktır. Çalışmaların tamamlanması ile birlikte ilçemizde 100 yataklı bir hastane hizmet vermeye başlayacaktır.  Kemalpaşa Adliyesi'nin yapımı için yoğun bir gayret sarf eden Sn. vekilimizin girişimleri aynı şekilde olumlu sonuçlanmış olup, adliye binasının yapım işi 2021 yılı yatırım programına alınmıştır. Bu konu daha öncede kamuoyu ile paylaşılmış olup, CHP ilçe başkanının Kemalpaşa ile ne kadar yakından ilgilendiği buradan da net ve açık bir şekilde görülmektedir. Yiğitler barajı, 5 adet sulama Göleti, NİF çayı ıslah projesi gibi birçok hizmete imza atan hükümetimiz ilçemizin kalkınması ve gelişmesi için yatırımlarını sürdürmektedir. Aynı şekilde İzmir-İstanbul Otoban yolu ve Torbalı bağlantı yolu da yine hükümetlerimiz tarafından ilçemize kazandırılmış ve ulaşım ağı güçlendirilmiştir. İlçemize modern bir SGK Hizmet binası da yapılmış olup, hemşerilerimizim hizmetine sunulmuştur. 

Tüm bunların yanı sıra AK Parti belediyeciliği ile ilçemize, kültür merkezi, kongre binası, mahalle meydanları, göl park halı sahalar ve spor tesisleri gibi irili ufaklı birçok hizmet yapılmıştır."

 

Editör: TE Bilişim