Son Mühür/ Ayşegül Koç- Yeşilçam’ın efsane isimlerinden Adile Naşit’in hayatını beyaz perdeye taşıyacak film için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor.
Yapımcılığını BKM'nin, yönetmenliğini ise başarılı sinemacı Çağan Irmak’ın üstlendiği filmde Adile Naşit'e Berlinale Gümüş Ayı ödüllü oyuncu Meltem Kaptan hayat verecek.
Filmde Müjde Ar'ı Seda Bakan canlandıracak

Adile Naşit'in yakın çevresini ve sanat hayatındaki etkili isimleri de anlatacak olan “Adile” filminde dikkat çeken bir başka oyuncu ise Seda Bakan oldu.
Filmde Müjde Ar’ı canlandıracak olan Seda Bakan, rolü için kapsamlı bir hazırlık sürecine girdi. Bakan, usta oyuncu Müjde Ar ile birebir görüşerek karakterin ruhunu ve enerjisini daha yakından tanımaya çalıştı.
"Müjde Ar olmak…"

Seda Bakan, sosyal medya hesabından Müjde Ar ile gerçekleştirdiği buluşmaya dair kareleri paylaşarak duygularını da takipçileriyle paylaştı. Yaklaşık iki saat süren görüşme sonrası duygularını şu sözlerle dile getirdi:
“Çok hayranım ona. Her filmini izlemiştim elbette ama rolden sonra başka bir gözle yeniden izlemeye başladım. ‘Teyzem’ filmine ve oradaki karakterine ne kadar hayran olduğumu bir kez daha hatırladım.”
Bakan, paylaşımına “Müjde Ar olmak… Heyecan, korku, merak, mucize” notunu düşerek yaşadığı duyguları özetledi.
Hazırlık sürecinde kızları da yanında

Film için hazırlıklarını sürdüren Seda Bakan, bu süreçte ailesini de ihmal etmedi. Bakan, iki kızı Leyla ve Ela’yı da sete hazırlık sürecinde yanından ayırmadı.





