Son Mühür - Şarkıcı Şimal, 3 yıl önce kemoterapi ve radyoterapi ile tedavi edilip ameliyat olduktan sonra kanseri yenmişti. Geçen yıl ocak ayında rutin kontrolleri için hastaneye gittiğinde bu kez beyninde bir tümör tespit edildi. Şimal, durumu şu şekilde açıkladı:
"Maalesef bu sefer beyinde tümör gördüler. Diyecek hiçbir şeyim yok, dualarınızı beklemekten başka... Acil ameliyat dediler, çok üzgünüm"
''Tam toparlandık derken bir daha...''
Instagram hesabından sağlık durumu hakkında takipçilerine bilgi veren Şimal, şu sözleri paylaştı:
"Dostlarım çok kararsızdım bu haberi paylaşma konusunda fakat mesaj kutusu doldu taştı. Hepiniz sesim çıkmayınca merak ettiniz haklı olarak. Bana da hak verin tüm aile olarak yıkılmış durumdayız. Tam toparlandık derken bir daha... Özetle ve maalesef ki yine yakaladı bu hastalık beni. Bu sefer de beyin zarıma metastaz yaptı.
Bizi mutlu eden şey ise, erken teşhis etmiş olmamız. Pazartesi günü işin tedavileri başlayacak. Onkoloğum ilaçları güçlendirecek. İnşallah yine aranıza döneceğim. Her zamanki gibi sizden dua bekliyor olacağım. Arayan soran, mesajlarıyla bana güç veren herkese şimdiden çok teşekkür ederim. Sağlığınıza dikkat edin!"
Geçen yıl Aralık ayında hastalığı yendiğini duyuran Şimal'den tekrar üzücü bir haber geldi. Şimal'in hastaneye kaldırıldığı, yoğun bakımda tedavi gördüğü ve dün normal odaya alındığı öğrenildi. Eşi Necati Arıcı, '2. Sayfa'ya verdiği demeçte, "Şimal ciddi bir nöbet geçirdi, sebebi şu an araştırılıyor" ifadelerini kullandı.