Ayla Çelik’in geçen hafta hafta piyasaya çıkardığı “Yalancılar” şimdiden söyleyeyim ki, yılın en hislerimizi anlatan şarkısı olmaya aday. Kalplere dokunan bu şarkının hikayesini şöyle anlatıyor Çelik:

“Annemle geçmişten, yaşananlardan söz ederken; yeni yapmış olduğum şarkı hakkında konuşurken nasıl bir şarkı yaptığımı sordu ve güzel bir aşk şarkısı yaptığımı söyledim, bunun üzerine; -Çoğunlukla aşk şarkısı yazıyorsun. Bak, pek çok şey yaşadık. Bu kadar yalan, bu kadar yalancı... İşte bir kere de bunları anlat dedi ve ilk notayı bu sözlerle basmış oldu" diye bahsetti. 


Ayla Çelik, “Evcimen biriyim. Öncesinde de evdeydim, pandemi döneminde de… Tabi bu dönemde sahip olduğumuz insanların, değerlerin ne kadar önemli olduğunu anladım." diye konuştu.  Bu dönemde üretmeye devam eden Ayla Çelik, yeni iki projesinin de yolda olduğunun müjdesini verdi.

Bu hafta Sony Music Türkiye etiketiyle yayınlanan YALANCILAR şarkısının, sözü-bestesi Ayla Çelik ve Serdar Arslan, düzenlemesi de Serkan Ölçer imzası taşıyor. Şarknın klip yönetmenliğini Metin Arolat yaptı. Aynı zamanda her Cuma Çeşme Alaçatı ve her Cumartesi Bodrum Gündoğan’da sahne alacağının da müjdesini sevenleriyle paylaşan Çelik, bu yaz Egeli'yiz dedi.

Editör: TE Bilişim