Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği, yönetmeliğini Onur Bilgetay’ın yaptığı ‘Aykut Enişte 2’ uzun bekleyişin ardından sinemaseverler ile buluştu. Vizyona girişinin ertesi günü İzmir galası, Dev Ajans organizasyonunda, Optimum Alışveriş Merkezi'nde gerçekleşti. 

Tek aile iki Enişte...
Saatler öncesinde Optimum'a gelen sinemaseverler oyuncuları coşkuyla karşıladı. Atabeyoğlu ailesinin iki eniştesini canlandıran Cem Gelinoğlu ve Hakan Yılmaz söyleşi sırasında yaptığı esprilerle İzmirlileri kahkahalara boğdu. Oyuncular, "Sinemayı ve galaları özlemişiz umarım filmimizi beğenirsiniz" dedi. Söyleşi sonrası Selfie'ler çekildi. Oyuncularla birlikte film izlendi. 


Gülmeye doyacaksınız...
Komedinin sinemalara dönüşünü müjdeleyen ‘Aykut Enişte 2’nin kadrosunda Cem Gelinoğlu, Melis Babadağ, Hakan Yılmaz, Müfit Kayacan, Lale Başar, Selen Domaç, Mekin Sezer, Nezaket Erden, Ecrin Moğultay, Güler Ökten, Ahmet Ak, Ali İpin, Ali Çelik, Oğuz Kara, Kerim Ertekin yer alırken, filmin senaryosunu Cem Gelinoğlu, Giray Altınok ve Muammer Tali’yle birlikte kaleme aldı.

Aykut Enişte 2 - film 2021 - Beyazperde.com


Aykut Enişte 2 Filminin konusu... 


Aykut Enişte 2, sevdiği kadınla evlilik arifesindeyken kendisini türlü olayların içinde bulan Aykut'un hikayesini konu ediyor. Aykut ile Gülşah evlilik hazırlığındadır. Gülşah'ı elinden kaçırmamaya kararlı olan Aykut, sevdiği kadınla evlenip, Atabeyoğlu Ailesi’nin damadı olacağı için oldukça heyecanlıdır. Ancak beklenmedik bir durum tüm planların alt üst olmasına neden olur. Ailenin eski eniştesi olan Talat'ın düğünden birkaç gün önce ortaya çıkması, tüm işleri karıştırır. İyi niyeti ve saflığı nedeniyle başına açılan belalardan kurtulmaya çalışan Aykut, Gülşah ile evlenmeyi başarabilecek midir?

Aykut Enişte 2'nin vizyon tarihi belli oldu - Haberler - Box Office Türkiye

Editör: TE Bilişim