Son Mühür/Hüseyin Demir Milletler Ligi’nde şampiyon olan A Milli Kadın Voleybol Takımımız, başarıdan başarıya koşuyor. Avrupa, Dünya şampiyonluklarıyla üç kıtada tek şampiyon olan ay-yıldızlılar, göğsümüzü kabartıyor. Filenin Sultanları, genç kadınlara ilham olmaya devam ediyor. Milli takımımız, sportif başarılarının yanında saha dışındaki duruşu ve davranışlarıyla örnek oluyor. 2006 doğumlu Defne Başyolcu, takımın en genç oyuncusu olarak göz kamaştırıyor. Filenin Sultanlarının tecrübeli isimlerinden Eda Erdem, Hande Baladın, genç oyunun gelişiminde önemli rol oynuyor.

“Filenin Sultanları, Defne Başyolcu’nun doğum gününü kutladı”
Ay-yıldızlılar, Avrupa Şampiyonası’nda A Grubu’nda grup aşamasında Letonya, Polonya, Almanya, Slovenya ve Macaristan ile karşılaşacak. Atatürk’ün kızları tüm hazırlıklarına devam ederken İzmir’in gururu olan Aras Kargo Spor Kulübü’nün başarılı sporcusu Defne Başyolcu’nun doğum gününü kutladı. İzmir’in başarılı sporcusu Defne Başyolcu ve arkadaşları altın madalya için parkede mücadele edecek. Sultanlar Ligi’nde 2025-2026 sezonunda başarılı bir performans sergileyen Aras Kargo Spor Kulübü, bu sezon Avrupa’da ülkemizi temsil edecek. Takımın başantrenörü Suphi Doğancı, başarılı sporcu Defne Başyolcu’nun Avrupa Şampiyonasında daha fazla sorumluluk alacağını belirtti.
“İzmir’in gururu Defne Başyolcu”
21 Ağustos - 6 Eylül 2026 tarihlerinde İstanbul'da Sinan Erdem Spor Salonu'nda düzenlenecek. CEV Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası'nın hazırlıklarını sürdüren A Milli Kadın Voleybol Takımımızın sporcuları ve teknik ekibi, SMS Grup İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve TVF Yönetim Kurulu Üyesi Serhat Öztürk ve ailesinin ev sahipliğinde düzenlenen yemekte bir araya geldi. Düzenlenen yemeğe; Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, TVF Yönetim Kurulu Üyeleri Abdurrahim Yıldız, Simge Gündüz ve Osman Torun, TVF Genel Sekreteri Nihal İşçi ve TVF Denetim Kurulu Üyesi Umut Bağlı da katıldı. Yemekte ayrıca sporcumuz Defne Başyolcu'nun doğum günü kutlandı. Aras Kargo Spor Kulübü ve başantrenör Suphi Doğancı’da başarılı sporcunun doğum gününü kutladı. TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, genç sporcunun doğum gününü kutlayarak başarılar diledi.



