Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, dilek temenni bölümünde muhalefetten gelen eleştirilere, "Merkezi hükümetin belediyelere tasarruf genelgesi yolladı unuttunuz mu? ” dedi.

"Bir çivi çakmadınız"

AK Partili Abdullah Aktaş, “Bir çivi daha çakmadınız. 3 yıldır yaptığınız çalışmalar orada" dedi. Aktaş’a yanıt veren Sandal, "Bir tane çivi çakamadınız dediniz. Doğru diyorsunuz. Bir değil binlerce çivi çaktık, siz sayamadınız. Ben anlatırım size. Burada lami cimiye gerek yok. Paniğiniz ne? Vatandaş beni de sizi de dinliyor. Sözümü neden kesiyorsunuz? Bir gerçeği gölgelemeye mi çalışıyorsunuz? Bir gün bütün meclyis üyelerimizle gidelim. Bayraklı belediyesi olarak ne yaptığımızı size anlatalım. Siz bu kentin caddelerinide, sokaklarında geçkiyorsunuz. Sokağa çıkacak durumunuz yok. Gidin esnafa soruyum. Esnafa gidip, ‘Ben AKP’li meclis üyesiyim. Derdin ne?’ diye sorun! Hodri meyda. Gidemiyorsanız beraber gidelim. Biz sizin güvenliğini sağlayalım. Hodri meydan!” ifadelerini kullandı. 

"Burası meclis, haddini bileceksin"

Konuyla ilgili AK Partili Meclis üyesi Emre Demir,“ Ben gidiyorum. Siz gezin” dedi. Bunun üzerine Başkan Sandal, Aldığın gazla burada konuşma” demesi üzerine AK Partili “Benimle böyle konuşmazasınız. Haddinizi bilin üzerine” mecliste tartışmalar başladı. Bunu üzerine Başkan sandal, zabıta memurlarına çıkarın arkadaşı” diyerek tepki gösterdi. Sandal, “Sen haddini bil. Saygısız! Haddini bil! Alın bu arkadaşı dışarıya. Burası meclis haddini bileceksin. Burası senin siyasal şov yapacağın alan değil. Kimden gaz alıp geliyorsan ona git. Meclis başkanı benim” şeklinde konuştu.

CHP’LİLER ÜZERİNE YÜRÜDÜ!

CHP’li meclis üyeleri Demir’e sert tepki göstererek üzerine yürüdü. Başkan Sandal’ın meclisi kapatması üzerine tartışmaların tansiyonu düştü. 

Editör: TE Bilişim