Son Mühür/ Osman Günden- Seferihisar Adalet Sarayı bünyesinde yer alan kafeterya alanının kiraya verilmesi için önemli bir ihale süreci başlatıldı. Bu ihale, bölgedeki işletmeciler için yeni bir fırsat sunuyor.

İhale detayları ve tarihi

Kafeterya işletmeciliği için düzenlenecek ihale, 30 Haziran 2025 tarihinde saat 14.00'te gerçekleştirilecek. İhale sonucunda, kafeterya alanı üç yıllığına kiraya verilecek.

İhale ilanları ve şartname erişimi

İhaleyle ilgili detaylı ilanlar, Seferihisar Adliyesi, Seferihisar Kaymakamlığı ve Seferihisar Belediyesi'nin ilan panolarında kamuoyuna duyuruldu. İstekliler, bu panolardaki bilgileri inceleyebilirler.

Aliağa’nın kültürel mirası  geleceğe taşınıyor: Başkan Öztürk, Kaymakam Güney’e "Helvacı Kilimi" kitabını takdim etti!
Aliağa’nın kültürel mirası geleceğe taşınıyor: Başkan Öztürk, Kaymakam Güney’e "Helvacı Kilimi" kitabını takdim etti!
İçeriği Görüntüle

İhaleye katılmak isteyenlerin, şartname ve eklerini temin etmeleri zorunlu. Bu belgeler, Seferihisar Cumhuriyet Başsavcılığı İdari İşler Müdürlüğü İdari Bürosu'ndan imza karşılığı teslim alınabilir. Şartnameyi teslim almayan hiçbir istekli ihaleye katılamayacak.


Muhabir: OSMAN GÜNDEN