İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, yarından itibaren şehir dışında yoğun bir program trafiğine girmeye hazırlanıyor.

Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde mesai yapacak olan Soyer, ilk olarak yarın Mardin’e gidecek. Soyer’in bir günlük Mardin programında vatandaş ve esnafla bir araya geleceği ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret edeceği öğrenildi.

Soyer’in Mardin’deki temaslarını tamamlamasının ardından Perşembe günü Diyarbakır’a geçeceği belirtildi. Burada 1. Mezopotamya Turizm ve Gastronomi Fuarı’na katılacak olan Soyer’in, fuarda Eylül 2022’de yapılacak olan uluslararası gastronomi fuarı Terra Madre Anadolu İzmir 2022’yi anlatacağı aktarıldı.

Diyarbakır programının ardından Güneydoğu Anadolu’daki mesaisini noktalayacak olan Soyer’in bir sonraki durağı ise Aydın olacak. Soyer burada CHP’li 10 mevkidaşı ile büyükşehir belediye başkanları toplantısına katılacak. 26-27 Mart tarihlerinde, Kuşadası’nda Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun ev sahipliğinde toplanacak olan CHP’li 11 başkan, ülke gündemindeki son gelişmeleri değerlendirecek.  

Editör: TE Bilişim