Radyo ve Televizyon Meslek Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Şerbetçioğlu, MHP Kayseri Kocasinan Belediye Meclis Üyesi Sedat Kılınç’a yapılan saldırıyı kınadı, bir an önce fallerinin yakalanarak adalete teslim edilmesini istedi. 
50 kişilik bir grubun saldırısına uğrayan Sedat Kılınç, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’un Parti Merkez Disiplin Kurulu'na sevk edilmesine tepki göstererek partisinden istifa etmişti. Katıldığı bir televizyon programı sırasında Kılınç, yayına yapan Azim Deniz ile birlikte Ülkü Ocakları üyesi bir grup tarafından saldırıya uğramış darp edilmişti. Yayıncı  Gazeteci Azim Deniz 50 kişilik grup tarafından Sedat Kılınç'ın darp edildiğini ve ardından kaçırıldığını açıklamıştı.
RATEM Başkanı bu olayın ardından yayınladığı mesajda şunları söyledi:
“Deniz Postası TV’de program hazırlığı yapan Meslektaşımız Azim Deniz ve Konuğu Sedat Kılınç’a, yapılan menfur saldırıyı kınıyorum.
Sayın Valimizden ve Eminiyet Müdürümüzden Saldırganların en kısa sürede yakalanarak Adalete teslim edilmelerini bekliyorum.
Bir açıklama da,en ufak bir haberi çoook önemli bir habermiş gibi allayıp pullayıp tüm sosyal medya hesaplarından da paylaşan Haberci meslektaşlarımız,hayırdır??? Kayserimizi küçük düşüren, ulusal medyada saatlerdir verilen bu haber ile ilgili henüz bir paylaşımda bulunamadınız.”

Editör: TE Bilişim