Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin grup toplantıısnda konuşuyor...

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle...

ÖĞRENCİ AFFI GELİYOR

Bir süredir üzerinde çalıştığımız ve kamuoyunda 'öğrenci affı' olarak bilinen teklifi önümüzdeki günlerde Meclisimizin takdirine sunuyoruz. Bu teklif; lisans, yüksek lisans, doktora seviyesindeki öğrencilerimizden eğitimlerini bırakmak mecburiyetinde kalanların belirli şartlarla okullarına dönebilmelerini amaçlıyor.

YUNANİSTAN FARKINDA DEĞİL
Üzerimize oynanan oyunun farkındayız. Sorun, Yunanistan’ın bunu farkında olmaması ya da bunun gönüllülük figüranlığına soyunmasıdır. Filmde en çok yaralanan figüranlar olmuştur. Yunanistan’ın başına geçmişte gelen budur. Yanlışta ısrar ederse bundan sonra da gelecek olan da budur. Onlar bu kafayla figüranlıktan öteye geçemeyeceklerdir. İsveç, Finlandiya net adımlar atana kadar duruşumuzu değiştirmeyiz.
TÜSİAD’IN BAŞINA GELEN BEYEFENDİ
TÜSİAD başına gelen beyefendi, sen dış politikada bize ders veremezsin. Dün bir bugün iki, ne oldu ki bu iktidara ders vermeye kalkıyorsun? Önce haddini bil... Eğer TÜSİAD bu gidişiyle devam ederse, bu iktidarın kapısını hiç çalmasınlar. Görüyorum ki sizler aynı merkezden idare ediliyorsunuz. Öyleyse bu kapı yerli ve milli duruş sergileyene açıktır, sergilemeyene kapalıdır.

İSTANBUL'UN, ANKARA'NIN, İZMİR'İN HALİNİ GÖRDÜK

Sel felaketinde İstanbul’un halini gördük. Ankara’nın halini gördük. İzmir'in halini görüyoruz. Değerli kardeşlerim herhangi bir alt yapı çalışmaları var mı, yok. Hiçbiri olmadığı için bu felaketlerden birisi Bodrum’da seyahatte, öbürü Eskişehir’de, öbürü nerede olduğu belli değil.

CURCUNA İTTİFAKI

Daha adayının ismini bile zikredemeyenlerin derdinin ülke olmadığı ortadadır. Bir curcuna ittifakından başka ne beklenebilir ki.

Ayrıntılar geliyor...

Editör: TE Bilişim