SON MÜHÜR/TUNÇ ERCİYAS 

Bugün Kandemir Medya için önemli bir gündü. İcra Kurulu Başkanımız Hakan Kandemir ile CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Serdar Koç’un kızı, Avukatımız Cansu Koç mutluluğa ilk adımı attı. Dört ay önce "çölde vaha" gibi birbirini bulan genç çiftin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. 

Başkanlar Buluştu.... 
Tüm misafirler geldi. Saat tam 19.34'de CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Serdar Koç'tan Cansu'yu isteme zamanı gelmişti. Kemalpaşa'nın Başkanı Rıdvan Karakayalı sazı eline aldı. "Gençler birbirini tanımış, sevmiş artık biz büyükleri olarak onlara destek olmamız gerekir. Allahın emri, peygamberin kavli ile oğlumuz Hakan'a, kızınız Cansu'yu istiyoruz" Serdar Başkan gururla bir nefes çekti içine, "Mutluluklar dilerim" dedi. Topu göğsünde yumuşatıp pası, Karşıyaka'nın Reisi Cemil Tugay'a vererek kararı ona bıraktı. Başkan Tugay ise bizim evde kadınlar karar verir diye pası eşine attı. O da hiç beklemeden Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'na, "Son kararı büyüğümüz Muhittin Başkan verir." diyerek. Muhittin Başkan golü attı. "Bize evet demek düşer." Bu söz Hakan Beyin rahat bir soluk almasını sağladı. Kemalpaşa  CHP eski İlçe Başkanı Mehmet Ayçil sevinçten havalara zıpladı. 

Sıra Yüzüklerde... 
Bütün aile kahkahalarla ayağa kalktı. Evin en güzel köşesine geçildi. Genç çiftin kalp atışları hissediliyordu. Başkanlar yüzükleri taktı. Kurdela kesildi. Hakan biraz uzaklara gitti. Geçen hafta babalar gününde andığı babasını düşündü. "Oda aramızda olsaydı keşke" dedi içinden... Kimbilir belki de görüyordu oğlunun mürüvetini... Gülümsedi. Cansu'nun elini tuttu. Bir daha hiç bırakmayacaktı bu eli...
 
Mutluluklar...
Evlilik yolunda ilk adım atılmıştı. Geçenin en güzel olayı ise Cansu'nun Hakan'a kıyamayıp tuzlu kahveyi pas geçmesiydi. Pasta kesildi. Belki de yediğim en tatlı pastaydı. Yemeklerde öyle mutlulukla ve özenle hazırlanmıştı. 

Daima Gülümseyin... 
Kandemir Medya ailesi olarak, genç çifte ömür boyu mutluluklar diliyoruz. Daima gülümseyin...

Editör: TE Bilişim