Chp Tire İlçe Başkanı Hakan Şenoyar yönetiminde Nejat Kulp, Süleyman Ardaş, Tülay Uysal, Nihal Ulaş, Gürkan Coşkun, Gülgün Gözeger ve Umut Başkan farklı zamanlarda istifa etti. Tire ilçe yönetiminde bulunan eski başkan İsmail Güleç’in iş durumundan dolayı İzmir merkezinde yaşamaya başladığı, yönetim toplantılarına katılamadığı gelen bilgiler arasında. Öte yandan yönetimde bulunan iş adamı Mustafa Özer’in Hakan Şenoyar’la bağlarını kopardığı, yakın zamanda istifa edeceği konuşuluyor. 

 

Kadın Kolları da dağıldı

 

Kongrede Tire Kadın Kolları Başkanı seçilen Ümit Köseataç da Hakan Şenoyar’la tartışarak istifa kararı almış ve ardından Zehra Dibekçi kadın kolları başkanı seçilmişti.

 

İlk Vukuatı Değil!

 

Hakan Şenoyar’ın daha önce de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu, Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ve İl Başkanı Deniz Yücel’i sosyal medya ve whatsap gruplarından istifaya çağırmış Tire’nin İyi Partiye bırakılmasını protesto etmiş, ardından sinkaflı bir paylaşımıyla gündeme gelmişti.  

 

İyi Parti Cephesi Rahatsız

 

Edinilen bilgiye göre İyi Partili Tire Belediye Başkanı ve İyi Parti İlçe Yönetimi de Hakan Şenoyarı’ın tutum ve davranışlarından rahatsız. Millet ittifakının ruhuna aykırı hareket eden Hakan Şenoyar’ın İyi Parti’li Atakan Duran’a karşı muhalefet yaptığı, sürekli bir huzursuzluk kaynağı olduğu konuşuluyor. Atakan Duran’ın ortak gurup toplantısını reddeden Şenoyar, böyle bir toplantıya katılacak meclis üyelerini disipline sevk etmekle tehdit ettiği iddia edildi.  

 

 Meclis Üyeleri, Gurup Toplantılarına Katılmıyor

 

CHP Belediye Meclis grubuna Hakan Şenoyar’ın şimdiye kadar başkanlık etmediği, meclis üyeleriyle arasının açık olduğu edinilen bilgiler arasında. CHP’li meclis üyelerinin genel merkeze aktardığı iddia edildi.  

Editör: TE Bilişim