İzmir’in Konak ilçesinde geçtiğimiz günlerde meydana gelen olayda M.A. (37), boşanma aşamasında olduğu üç çocuğunun annesi Cansu Aydoğdu'yu (31) çıkan tartışmada bıçaklayarak öldürmüş, Aydoğdu’nun annesi Nedime G.’yi de yaralamıştı.
Yaşanan bu olay İzmir ve Türkiye’de derin üzüntü yaratırken CHP İzmir İl Örgütü de duyarsız kalmadı. Geçtiğimiz Pazartesi günü CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Aydoğdu’nun Konak Çınartepe Mahallesi'nde oturan ailesine giderek taziye ziyaretinde bulunmuştu.


 
CHP İzmir İl Başkanı Yücel’in ardından bugün de CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka ve İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Nurdan Şenkal Uçar da acılı aileyi ziyaret ederek başsağlığı dileklerini iletti. Nazlıaka ve Uçar’a CHP Kadın Kolları MYK Üyeleri ve İzmir İl Kadın Kolları yöneticileri de eşlik etti.
 
Nazlıaka taziye ziyaretinin ardından sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:
“Kadın Kolları MYK üyelerimiz ve İzmir İl Kadın Kolu yönetimimizle,boşanma aşamasında olduğu Metin Aydoğdu tarafından katledilen Cansu Aydoğdu’nun ailesine taziye ziyaretine gittik.Caninin yaraladığı Nedime Geyikler’in sağlık durumuyla ilgili bilgi aldık.”

Editör: TE Bilişim