Aydın İl Jandarma Komutanlığı, kent genelinde yasaklı madde ile mücadele çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Son olarak Germencik ve Nazilli ilçelerinde gerçekleştirilen denetimlerde, yasaklı madde kullandığı tespit edilen şüphelilere yönelik operasyon düzenlendi.

Germencik ve Nazilli’de operasyon

Edinilen bilgilere göre, Germencik ve Nazilli İlçe Jandarma Komutanlıkları ekipleri tarafından yasaklı  madde satıcıları ve kullanıcılarına yönelik yapılan çalışmalarda 7 kişi yakalandı.

Şüpheliler M.Ç., V.K., İ.U., V.A., Y.E.D., N.G. ve B.G., jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

Üzerinde yasaklı madde bulundu

Şüpheliler üzerinde yapılan kontrollerde, yasaklı madde kullandıkları belirlendi. Ayrıca, Y.E.D. isimli şüphelinin üzerinde bir miktar yasaklı madde ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı.

Soruşturma devam ediyor

Germencik ve Nazilli’de yakalanan şüphelilerle ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi. Aydın İl Jandarma Komutanlığı bu operasyonlarla yasaklı madde olaylarının önüne geçmek için var güçleriyle çalışacaklarını bildirdi.

Kaynak: İHA