UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 3. hafta müsabakasında temsilcimiz Fenerbahçe sahasında Slavia Prag'ı konuk etti. Chobani Stadyumunda oynanan karşılaşma 2-2 beraberlikle sona erdi. 18 yıl aradan sonra yeniden Şampiyonlar Liginde mücadele eden Fenerbahçe'nin galibiyet hasreti ise bir sonraki maça kaldı.
Maça hızlı başlayan ev sahibi Fenerbahçe'nin gollerini Oğuz Aydın ve Mason Greenwood kaydederken, konuk ekibin golleri Provod ve Kacor'dan geldi.
Fenerbahçe puanını 2'ye yükseltti
Bu sonuçla sarı-lacivertliler Şampiyonlar Ligi'nde puanını 2'ye yükseltirken Slavia Prag ise ilk puanını aldı.
Sıradaki rakip Liverpool
Temsilcimizi Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'nin 4. haftasında sahasında İngiliz devi Liverpool'u konuk edecek.
Kadıköy'de İsmail Kartal istifa sesleri
Slavia Prag'ın 90. dakikada Kacor'un ayağından bulduğu beraberlik golünün ardından ev sahibi ekip Fenerbahçe tribünlerinde tepkiler yükseldi. Maça gelen taraftarlar hep bir ağızdan "İsmail Kartal istifa" tezahüratlarında bulunurken bazı futbolcular ise yuhalandı. Teknik direktör İsmail Kartal, hakemin maçın son düdüğünü çalmasıyla futbolcularını beklemeden soyunma odasına gittiği görüldü.





