Son Mühür / Osman Günden - Manisa Büyükşehir Belediyesi, edebiyat dünyasında "Bir Suyun Kıyısında, Solgun ve Soğuk Yara" gibi etkileyici şiirleriyle tanınan, birçok ödülün sahibi şair Tuğrul Keskin, etkinlikte moderatörlük yapacak.
Aynı zamanda müzik kariyerinin yanı sıra edebiyat alanında da önemli eserler veren Can Bonomo, katılımcılarla keyifli ve ilham verici bir söyleşi gerçekleştirecek.
Can Bonomo, şiir kitaplarından son yayımlanan romanı Ateşli Silahlar ve Bilardoya uzanan edebi yolculuğunu paylaşarak yazın serüvenine dair önemli detaylar aktaracak.
Tüm şarkılarının söz yazarlığını üstlenen sanatçı, şiir ve romanlarının yaratım sürecine dair de samimi açıklamalarda bulunacak.
Manisalılardan yoğun ilgi bekleniyor
Manisa Kültür Merkezi Lale Salonu’nda ücretsiz olarak gerçekleştirilecek özel etkinlik ile katılımcılar, yazarların edebi üretim süreçlerine dair derinlemesine bilgi edinirken, kültür ve sanat dolu keyifli deneyim yaşayacak.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, bu tür etkinliklerle kültür-sanat faaliyetlerini desteklemeye devam ederken, Manisalılara sanatı daha yakından deneyimleme fırsatı sunacak.





