Rusya'nın kuzeyinde arabasının bagajından başsız bir ceset düştükten sonra tutuklanan bir adam, ülkeyi sallayan dehşet verici itiraflarda bulundu. Rus basınında çıkan haberlere göre şüphelinin kimliği 23 yaşındaki Yegor Komarov olarak belirlendi. Komarov arabasını Rusya'nın kuzeyindeki Sortavala kasabasında bir yol güvenlik bariyerine çarparak kafası kopan cesedin düşmesine sebep oldu. Başsız cesedin St Petersburg'lu 50 yaşındaki bir iş insanı olduğuna inanılıyor. Polis, cesetle birlikte arabanın bagajında ​​​​maça, ip ve çuval buldu. Komarov ve diğer iki kişi, kazadan sonra ormana kaçtı, ölü adamın ise başı neredeyse tamamen kopmuş, yolda yatıyordu. 

'İNSANLARI ÖLDÜRMEYİ SEVİYORUM' 

Müfettişler, iş insanının şüphelilerle çıkan bir tartışmada öldürüldüğünü, saldırganların daha sonra cesedi ormana gömmeyi planladığını söyledi. Sorgulama sırasında Komarov tüyler ürpertici bir açıklama yaptı ve "Genel olarak, insanları öldürmeyi seviyorum" dedi. 

Vahşi saldırgan ayrıca geçen yıl St Petersburg'daki bir parkta 38 yaşındaki bir adamı insan etinin tadına bakmak istediği için bıçaklayarak öldürdüğünü de itiraf etti. Bu önceki saldırıyla ilgili olarak Komarov şunları söyledi: "Öldüğünde boynunu parçaladım, kan ve et tadı aldım. Ama bıçak kör olduğu için eti kesmek zordu ve damarlarının tadı hoşuma gitmedi."  

'KELEPÇELERİMİ SIKIN YOKSA ISIRIRIM' 

38 yaşındaki adamın cesedini yakındaki bir drenaj borusuna atmadan önce adamın dilini kestiğini, eve götürdüğünü ve tereyağı ile pişirdiğini açıklayan Komarov, "Tadını denedim ve beğenmedim ama vücudun başka bir bölümünü denesem muhtemelen beğenirdim" dedi 23 yaşındaki yamyam, müfettişlere 'ısırmayacağından' emin olmaları için kelepçelerini sıkmalarını söyledi. Rus medyası, Komarov'un St Petersburg'da doğduğunu, ebeveynleri ve büyükannesiyle beraber bir dairede yaşadığını bildirdi. Komarov'un, Rus sosyal medya ağ hizmeti VKontakte'deki hesabında, 'anarko-primitivizm', 'ölümsüzlük iksirleri' ve psychedelic müzikle ilgilendiği bilgileri yer alıyor. İkinci tutuklunun adı, Ukrayna'nın doğusundaki Luhansk'tan geldiği ve arabayı kullanan üçüncü tutukluyla birlikte yaşadığı söylenen Yan Shchepanovsky. Vsevolozhsk Bölgesi Soruşturma Komitesindeki müfettişler, yamyamlık haberleri hakkında henüz yorum yapmadı.

HER SATIRI KORKUNÇ 

Dünya medyasında "yamyam katil" olarak bilinen Alberto Sanchez Gomez, annesi Maria Soledad Gomez ile yaşadığı tartışmanın ardından onu öldürdü, sonra da parçalara ayırdı. Kan donduran olay, İspanya'nın başkenti Madrid'de 2019 yılında gerçekleşti. O dönemde 66 yaşında olan Maria Soledad Gomez’den bir süredir haber alınamıyordu.  Yaşlı kadının yakınları ve dostları, onun için endişelendi ve polise haber verdi. Böylece Maria Soledad Gomez'i arama çalışmaları başladı. Polislerin ilk baktıkları yer, Maria'nın, uyuşturucu bağımlısı olduğu öne sürülen oğlu Alberto Sanchez Gomez ile birlikte paylaştığı ev oldu. 

ORKUNÇ MANZARA 

Polis ekipleri operasyon kapsamında anne oğulun evine baskın düzenledi. Polis yetkilileri 26 yaşındaki Alberto Sanchez Gomez’in evine baskın düzenlediğinde kan donduran bir manzarayla karşılaştı.  

Vahşice öldürülmüş olan yaşlı kadının cansız bedeninin parçalarının bir kısmı, buzdolabındaki yemek kaplarının içerisine doldudulmuştu. 

KEMİKLERİ ÇEKMECELERE KOYMUŞ 

İşsiz olduğu belirtilen Gomez, annesinin kemiklerini ise İspanya'nın başkentinin ünlü Las Ventas arenasının yakınındaki aile evinin dört bir yanındaki çekmecelere doldurmuştu.

Editör: TE Bilişim