Son Mühür - Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, İstanbul’da yaşanan depremin ardından gündeme gelen HAARP iddialarına yönelik dikkat çeken bir değerlendirmede bulundu. Ünlü, Prof. Dr. Şener Üşümezsoy’un konuyla ilgili açıklamalarını paylaşarak, “Gerçekten çok yerinde konuşmuş” sözleriyle destek verdi.

''Böyle saçma rivayetler işte...''

Cübbeli Ahmet Hoca, depremin ABD tarafından gemilerle yapıldığı yönündeki iddialara da değinerek, “Az kalsın biz de inanacaktık. ‘ABD geliyor, gemilerle deprem yapıyor’ diyorlardı. Tam anlamıyla saçma sapan söylentiler bunlar” ifadeleriyle bu tür komplo teorilerinin asılsız ve temelsiz olduğunu vurguladı.

Cübbeli Ahmet'in konuya ilişkin sözleri şu şekilde:

“Eğer bomba filan bu kadar deprem yapıyorsa, bu Amerika'ya teslim olmak demektir. Kuran’da ‘dağları yürüten Allah’tır’ dediği halde, siz ‘Depremi gemiyle ABD yaptı’ diyorsanız, Allah’a şirk koşmuş olursunuz. Bunu kabul edersek, bu ABD’ye tapınmanın başka bir boyutudur. Bak adamlar Ukrayna ile baş edemiyorlar. Hikmeti alın kimden olursa olsun, yani”

Kaynak: Haber Merkezi