İTK 12. Sınıf öğrencileri coşkuyla mezuniyetlerini kutladılar.
27 Haziran akşamı Bayraklı’da yer alan La Vie Nouvelle’de mezunların, ailelerinin ve öğretmenlerinin katılımıyla gerçekleşen Geleneksel Mezuniyet Balosu’nda 12 yıl verilen emeğin coşkusu rengârenk görüntülerle yaşandı.


Açılış konuşmasını yapan İTK Genel Müdürü Yiğit Tatış tüm İTK ailesi ve Mezunlar Derneği’ne teşekkür ederken, öğrencileri yeni hayatlarına şu sözlerle uğurladı:
“Sevgili öğrenciler bu gece hepiniz eğlenmeyi hak ettiniz. Onun için hepinize bol bol eğlence diliyorum. Ama öğretmenlerinizi ve büyüklerinizi de unutmayın, onları da lütfen eğlencenize ortak edin. Sizleri geleceğe doğru uğurluyoruz. Ülkemizi ve dünyamızı sizlere emanet ediyoruz ama biz geleceğe güvenle bakıyoruz. Çünkü sizler geleceği bizler için aydınlatıyorsunuz. Hepinizle sonsuz gurur duyuyoruz. Sizleri tebrik ediyorum.”
Yiğit Tatış’ın konuşmasının ardından söz alan İTK 84 yılı mezunlarından Mezunlar Derneği Başkanı Sn. Ülkü Toker de “Her mezuniyet başka bir basamağın da başlangıcıdır. Bütün kalbimle inanıyorum ki ülkemizin geleceği siz değerli gençlerimizle şekillenecektir. Hayatınızın başarılarla dolu olmasını diliyorum. Sizler okulunuza aydınlık adına el sallarken, Mezunlar Derneğimize hoş geldiniz diyorum” sözleriyle gençleri İTK ekolü haline gelen Mezunlar Derneği’ne davet etti. 


İTK’nın farklı kampüslerinden öğrencilerin dans gösterileri ve Efe grubunun etkileyici Zeybek gösterisi ile başlayan gece, Gece Mesaisi grubunun coşturan müzikleri ile devam etti. Gece sonunda mezun olan öğrenciler İTK marşı eşliğinde pastalarını hep birlikte keserek yeni hayatlarına merhaba dediler. 

Editör: TE Bilişim