Son Mühür / Atakan Başpehlivan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, geçtiğimiz Temmuz ayında Ödemiş Tosunlar’daki yangına müdahale ederken hayatını kaybeden Beydağ Orman İşletme Şefiliği'nde görevli olan Ragıp Şahin’in Kiraz’da ikamet eden ailesini ziyaret etti.
Cemil Tugay: Siz bize emanetsiniz
Kiraz Belediye Başkanı Nasuh Coşkun, Çatak Mahalle Muhtarı Eyüp Çoban, İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Pınar Okyay, İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Yaşar Korkmaz’ın da katıldığı taziye ziyaretinde acılı aileye başsağlığı dileyen Başkan Cemil Tugay, “Üzücü bir olay. Telafisi yok. İnşallah Allah cennetine kabul eder. Dualarımız onunla. Ne desek boş. Her zaman yanınızdayız.
Sizin için yapabileceğimiz bir şey var mı? Bir kez daha başsağlığı dilemek için geldik. Bir ihtiyacınızda mutlaka bize ulaşın. Yapabileceğimiz bir şey olduğunda ne gerekiyorsa elimizden geleni yaparız. Siz bize emanetsiniz.” diye konuştu.
“Biz onu şehit olarak görüyoruz”
Evladın kaybeden Sabriye Şahin, “Hiçbir şeyden korkmazdı, ateşlerin içine atlardı. Cesurdu.” dedi. Ağabey Habib Şahin ise, “İşini çok dürüst yapardı. Dozerciyi görünce bırakamamış, onu kurtarmak istemiş. Çok üzüldük. Ama biz onu şehit olarak görüyoruz.” ifadelerini kullandı.





