Aydın Emniyet Müdürlüğü'nün başlattığı bir haftalık operasyonlar, 22 bin 247 şahsın sorgulanmasıyla tamamlandı.
Yapılan geniş çaplı arama ve sorgulamalar sonucunda, suçlu olan 116 şahıs yakalanarak gözaltına alındı.
Silahlar ve yasaklı maddeler ele geçirildi

Ekipler, suçluların yanında çeşitli yasadışı maddeler de ele geçirdi. Yapılan aramalarda, 8 tabanca, 9 pompalı tüfek, 96 fişek, 48 gram yasaklı madde ve 11 yasaklı madde bulundu.
Hırsızlık olaylarında 21 olay aydınlatıldı
Emniyet ekiplerinin dikkatle yürüttüğü çalışmalar neticesinde, 21 hırsızlık olayı da aydınlatıldı. Faili meçhul kalan olayların çözülmesi ve suçluların tespit edilmesi açısından önemli bir başarı olarak kayda geçti.
81 araç trafikten men edildi

Emniyet güçlerinin sadece suçlarla değil, trafik güvenliği ile ilgili de yoğun denetimlerde bulunduğu öğrenildi. 20-26 Ocak tarihleri arasında yapılan trafik çalışmaları kapsamında,
18 bin 258 araç sorgulandı. Trafik kurallarına uymayan 81 araç trafikten men edilirken, 3 bin 854 araç sürücüsüne cezai işlem uygulandı.





