Olay, Yeni Mahalle Ordu Caddesi numara 18’de bulunan bir apartmanın 4’üncü katında gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre; Psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen M.B., 13 Eylül Pazartesi günü ikamete gelerek annesi Ayşe B. ile tartışmaya başladı. Yaşlı kadını darp eden M.B. annesini döverek öldürdü. Şüpheli, daha sonra olay yerinden ayrıldı.


DAYAK YEDİĞİ İDDİASIYLA HASTANEYE GİTTİ
Üzerinde kan izleri bulunan M.B., dayak yediği iddiasıyla Nazilli Devlet Hastanesi’ne gitti. Yaşlı kadından haber alamayan komşuları, apartmandan gelen kokudan şüphelenerek durumu polis ve 112 Acil Servis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, Ayşe B.'yi üzeri örtülü halde hareketsiz yatarken buldu. Yapılan incelemelerde talihsiz kadının hayatını kaybettiği belirlendi.
Polis ekipleri de, olayın meydana geldiği yerde inceleme yaptı. İlçe Emniyet Müdürü Korhan Özmenlikan da bir evde tespitlerde bulundu.
Ayşe B.'nin cenazesi, Cumhuriyet Savcısı’nın incelemesinin ardından kesin ölüm nedeni belirlemek üzere Adli Tıp Kurumu’na sevk edilecek.
Nazilli Devlet Hastanesi’nde tedavi altında olan M.B.’yi polis gözaltına aldı. Olayla ilişkin geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Editör: TE Bilişim