Menderes'te yaşayan Sevilay B., kızı Z.B.'nin davranışlarından şüphelenip, bir derdi olup olmadığını sordu. Aldığı cevaptan tatmin olamayan Sevilay B., sorularla sıkıştırdığı kızının bir süredir sosyal medya üzerinden gelen mesajlarla taciz edildiğini öğrendi. Kızının telefonunu alan Sevilay B., şüphelinin kim olduğunu öğrenmek için plan yaptı.  Kızıymış gibi tacizciyle yazışmaya başladı.

Sevilay B., şüphelinin, Z.B.'nin gittiği yerleri yazması ve her gün gördüğünü söylemesi üzerine kızının takip edildiğini anladı.

Şüphelinin Z.B. ile yazıştığını zannederek çıplak fotoğraf göndermesini de istemesi üzerine Sevilay B., "Bir arkadaşıma borcum var. Mahalledeki markete 50 TL bırakırsan istediğin fotoğrafları gönderirim" diye yanıt verdi. Z.B. ile yazıştığını sanarak bu isteği yerine getiren şüpheli markete 50 TL'yi bıraktı.

TACİZCİ 2 ÇOCUK BABASI KOMŞUSU ÇIKTI 
Daha sonra markete gidip, güvenlik kamerası görüntülerinin izleyen Sevilay B., parayı bırakan şüphelinin, evli ve 2 çocuk sahibi karşı komşuları mermer ustası A.D. olduğunu tespit etti.

Görüntülerden A.D.'nin parayı "Bir kız çocuğu gelip alacak" diyerek bıraktığı market sahibinin "Senin çocukların mı alacak?" Sorusu üzerine tedirgin bir şekilde "Yok başka. Benim çocuklar değil. Biraz sonra gelip alacak" diye yanıt verdiği belirlendi.

Editör: TE Bilişim