Ankara’da meydana gelen askeri araç kazasında İstihbarat Albayı Sayit Gökgöz şehit oldu. Kazada yaralanan askerlerin de bulunduğu bildirildi.

Duran’dan başsağlığı mesajı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, NSosyal hesabından yaptığı paylaşımda şehit Albay Sayit Gökgöz’e Allah’tan rahmet dileyerek ailesine, Türk Silahlı Kuvvetlerine ve millete başsağlığı temennisinde bulundu.

Duran, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Askeri araç kazası sonucu şehit olan İstihbarat Albay Sayit Gökgöz'e Allah'tan rahmet diliyorum. Şehidimizin kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve aziz milletimize başsağlığı temenni ediyorum. Ruhu şad, mekanı cennet olsun.”

Gürlek’ten yaralı askerler için şifa dileği

Adalet Bakanı Akın Gürlek de sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şehit Albay Gökgöz’ün ailesine, yakınlarına ve Türk Silahlı Kuvvetlerine başsağlığı diledi. Gürlek, kazada yaralanan askerlere de acil şifalar temennisinde bulundu.

Gürlek, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Ankara’da meydana gelen askerî araç kazasında şehit olan İstihbarat Albayı Sayit Gökgöz’e Yüce Allah’tan rahmet; kederli ailesine, yakınlarına ve Türk Silahlı Kuvvetlerimize sabır ve başsağlığı diliyorum. Kazada yaralanan askerlerimize acil şifalar diliyorum. Rabbim mekânını cennet, makamını âli eylesin.”

Kaynak: HABER MERKEZİ