Abdullah Çatlı, Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en merak edilen figürlerinden biridir. Derin devletle olan ilişkileri, mafya faaliyetleri ve sık sık hapse girmesiyle günümüzde dahi tartışılan bir kişilik olarak bilinir. Çatlı, 1996 yılında Susurluk Kazası'nda hayatını kaybetti. Bu kaza, sıradan bir trafik kazası değildi. Çünkü aynı araçta manken Gonca Us, İstanbul'un eski emniyet müdür yardımcısı Hüseyin Kocadağ ve DYP vekili Sedat Bucak da bulunuyordu. Kazada, sadece Sedat Bucak kurtulabilmişti. Bu olay, devlet-mafya ilişkilerini gün yüzüne çıkardı ve ülke genelinde büyük tepkilere yol açtı.

Kılıçdaroğlu ve Babacan'ın sürpriz görüşmesinde çarpıcı detaylar | “Verimli bir görüşme gerçekleştirdik” Kılıçdaroğlu ve Babacan'ın sürpriz görüşmesinde çarpıcı detaylar | “Verimli bir görüşme gerçekleştirdik”

Abdullah Çatlı Polis Çevirmesinde

Kırmızı bültenle aranıyordu!

Kazadan üç yıl önceye ait olduğu iddia edilen görüntülerdeki kişinin Abdullah Çatlı olduğu uzun süre tartışıldı. Bu durumun yanı sıra, o dönemde kırmızı bültenle aranan Çatlı'nın İstanbul'un göbeğinde bu kadar rahat seyahat edebilmesi de dikkat çekiciydi.

Kaynak: Haber Merkezi