Kurulduğu ilk günden beri Ege Üniversitesi Tülay Aktaş Onkoloji Hastanesi, Ege Üniversitesi ve Dokuz Eylül Üniversiteleri Hasta ve Hasta Yakınları Konuk Evleri, Ege Üniversitesi KİTVAK Bilge Uysal Hücre İşleme Merkezi gibi hayati projeler gerçekleştiren KİTVAK, yeni yılda yeni projeler için kolları sıvadı. Dokuz Eylül Çocuk Onkoloji Bölümü için kateterlere ince uçlu iğne temin edildi. İhtiyaç sahibi hastaların konaklama ve yeme-içme masraflarının karşılandığı Askıda Oda Projesi’ne hız verildi.

Ulueren, kanser hastalığının uzun süreli bir tedavi süreci gerektirdiğini belirterek “Biz bu süreçte çocuklarımızın şifa bulmasına katkı sağlayıp, hastane ihtiyaçlarını karşılayabildiğimiz için mutluyuz. Bu mutluluk bizim için hazine değerinde, paha biçilemez” dedi. Ulueren, iyiliğin de su gibi damlaya damlaya göl olduğunu vurgulayarak “Çocuklarımıza şifa ve destek olacak her türlü taşın altına elimizi koymaya, gönül gönüle güzel işler başarmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Ayrıca 13 Aralık Pazartesi günü Alliance Küçük Kulüp’te yılbaşı kermesi düzenlenecek. Yılbaşı öncesi sevdiklerine hediye alırken, kanser hastalarına da destek olmak isteyen herkes aynı çatı altında toplanacak.

Editör: TE Bilişim